Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker en stjärna inom lager & utlastning!

Lernia · Vetlanda

·

Ansök senast 7 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en duktig truckförare med god erfarenhet av arbete inom lager & utlastning? Brinner du för kvalitet och trivs i en miljö som präglas av ordning och reda? Då ska du söka dig till oss!

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta på lagret samt utlastningen hos vår kund i en bred roll som innefattar flertalet uppgifter. Du ansvarar dels för att färdigställa producerat gods för leverans enligt befintliga packinstruktioner och dels för att packade produkter tas om hand samt lagras och lastas på ett betryggande sätt efter olika krav och instruktioner.

I det dagliga arbetet kommer du bland annat arbeta med att lasta och lossa ankommande och avgående gods, packa och markera upp gods för lagerföring, transportera material på pall i fabriken, genomföra kvalitetskontroller och hejda material som inte uppfyller kvalitetskraven, utfärda följesedel och transportdokument, rapportera avvikelser samt genomföra enklare underhåll och rengöring av truckar och packhjälpmedel.

Om dig

Vi tror att du som söker antingen har erfarenhet inom industrin och lagerarbete.

För att vara aktuell för tjänsten krävs:
  • Truckkort
  • Erfarenhet av truckkörning
  • Kännedom om konverterings- och packningsprocesser
  • Goda datakunskaper
  • Goda kunskaper i svenska - tal och skrift
Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du har ett eget driv och motivation för arbetet samt en vilja att visa framfötterna. Du är mogen, ansvarsfull och väl medveten om att säkerheten alltid går först. Vidare har du också en hög arbetsmoral och strävar alltid efter att hålla god kvalitet på ditt arbete. Arbetet kräver också en god samarbetsförmåga, då du i din roll samverkar med flera olika delar av verksamheten för att lyckas i ditt arbete.

Om anställningen
  • Placeringsort: Vetlanda
  • Tjänstgöringsgrad: heltid
  • Tillträde: enligt överenskommelse
  • Anställningsform: visstid
Information

Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten - kontakta aktuell rekryterare
Ansökningsproblem och tekniska frågor - kontakta info@lernia.se

Rekryterare: Thobias Josefsson thobias.josefsson@lernia.se

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lernia

Placering

Vetlanda