Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker en skön IT-konsult

NXTjobb · Falun · Ansök senast 25 dec.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om Nordlo
Vi är IT-partnern som sätter medarbetare och kunder först. Vår framgång bygger på våra fantastiska medarbetares insatser, som med en passion för hållbara lösningar har kraft att förändra. Vi vet att goda idéer kan komma från organisationens alla hörn, och vi vill att våra medarbetare ska komma närmare känslan av att ingenting är omöjligt. Vi har valt en decentraliserad organisationsmodell med delegerat beslutsmandat, så att du kan driva din egen och kundens utveckling, och nå din fulla potential. Vår strävan och vilja är att ständigt förbättra, utmana och förändra. För att nå till toppen gör vi jobbet tillsammans, vi agerar med hjärtat och skapar affärsvärde för våra kunder.

Uppdraget
Den huvudsakliga uppgiften som IT-konsult är att leverera och implementera lösningar i projekt eller kundbeställda förändringsarbeten.

Vem är du?
Vi söker en erfaren person som har arbetat med nätverks- och säkerhetsrelaterade tjänster, du har en eller flera specialistkunskaper där du känner dig extra bekväm, men är nu nyfiken på att utveckla dig vidare.

Nu finns chansen för dig att ta nästa steg i karriären och samtidigt bli en del av ett gäng med sköna människor på Nordlo i Falun.

Vi erbjuder
Ett fritt och väldigt kreativt jobb där du får utvecklas till en ännu bättre IT-konsult än vad du är idag. Vi är ett företag som har sunda värderingar.
I vårt erbjudande finns det flera trevligheter som vi gärna berättar mer om när du kommer till oss på intervju.

Vi är noga med vad vi gör och därför har vi valt att låta NXTjobb hjälpa oss med rekryteringen av denna tjänst. Låter det här som något för dig? Tveka då inte att höra av dig!
Har du några frågor så är du välkommen att ta kontakt med vår rekryteringskonsult Eva-Marie Vernersdotter Ryan 073-821 31 77 eller Jan Hedman 076-014 81 .00

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

NXTjobb

Placering

Falun

Dela jobbannonsen

Anmäl annons