Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker en service-minded medarbetare till butiksarbete i Kalmar!

Vi söker en service-minded medarbetare till butiksarbete i Kalmar!

StudentConsulting · Kalmar · Ansök senast 27 nov.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

StudentConsulting söker nu för kunds räkning en person som vill jobba heltid som butikspersonal på en fackvaruhandel i Kalmar. Låter det som något för dig?

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu för kunds räkning en person som vill jobba heltid som butikspersonal på en fackvaruhandel i Kalmar. Företaget är ett av Sveriges största handelsföretag inom byggbranschen och bedriver både butiksverksamhet och direkt samarbete med bygg- och industriföretag.

Som butikspersonal kommer du huvudsakligen stå i kassan, hjälpa kunder med deras frågor, men också ta emot och packa upp varor som kommer till butiken på morgonen. Du kommer även arbeta med att ta emot gods och orderleverera, så en del av arbetet sker även på lagret. Vi ser därför med fördel att du innehar truckkort A1 A4 och B1.

Uppdraget är på heltid, mån-fre 7-16. Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund. Denna tjänst är på heltid och är ett vikariat fram till årskiftet, med god möjligheter till förlägning. För detta uppdrag kommer du bli anställd av StudentConsulting men utföra arbetet hos vår kund.

Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidat, så är du intresserad, sök redan idag!

Detta söker vi:

Vi tror att du som söker är en positiv och framåt person som tycker om att ge god service och vet vad det innebär att sätta kunden i fokus. Du är samtidigt ordningsam, effektiv och flexibel. Vi söker dig som tar ett tydligt ansvar och vill överträffa kundens förväntan. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av butiksarbete/serviceyrket mer meriterande är om du även innehar truckkort A1 A4 och B1.

Ansök gärna redan idag då intervjuer kommer att hållas löpande och tjänsten tillsätts så fort vi har hittat rätt kandidat. Välkommen in med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Kalmar

Dela jobbannonsen

Anmäl annons