Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker en rekryteringsassistent på heltid till vår kund i Sundsvall

Vi söker en rekryteringsassistent på heltid till vår kund i Sundsvall

Bemannia · Sundsvall · Ansök senast 5 juli

Heltid

Söker du en rolig och kreativ roll i ett team där du arbetar nära dina kollegor? Då kan det vara dig vi söker till tjänsten som rekryteringsassistent.

Om uppdraget


Uppdraget avser ett konsultuppdrag på en sysselsättningsgrad på 100%. Tillträde omgående till och med mitten av juni med möjlig förlängning ytterligare en vecka. Placeringsort: Sundsvall

Dina arbetsuppgifter
Som rekryteringsassistent kommer du primärt att arbeta med vikarieanskaffning till främst vård och omsorg, hålla intervjuer via telefon, referenstagning och vara i en kontinuerlig kontakt med enhetschefer inom vård och omsorg.

Dina kvalifikationer
  • Du är driven, kan motivera dig själv och har möjlighet att samarbeta nära med kollegor på kontoret samt på distans
  • Tidigare erfarenheter av denna typ av arbetsuppgifter alternativt nyexaminerad personalvetare eller liknande utbildning
Vad vi erbjuder dig
Som konsult på Bemannia erbjuder vi dig en nära kontakt med din konsultchef och en möjlighet till fler uppdrag via oss. Hos oss får du utvecklas på lärorika arbetsplatser och känna att din kompetens kommer till nytta.

Om ansökan
Sök tjänsten genom att klicka på ansök nedan. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa av ansvarig rekryterare på: nadine.ayari@bemannia.se

För generella funderingar kring din ansökan eller vår rekryteringsprocess når du oss under kontorstid på 08-84 53 00.

Bemannia är ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag inom offentlig sektor. Vi har ramavtal med 220 kommuner och ett 100-tal förvaltningar, bolag och myndigheter. Bemannia är ett auktoriserat bemanningsföretag som har kollektivavtal. Detta är en trygghet och en kvalitetssäkring såväl för våra kunder som för dig som konsult. Bemannias etablerade samarbeten med tusentals attraktiva arbetsgivare i hela landet erbjuder dig mängder med spännande karriärmöjligheter.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bemannia

Placering

Sundsvall

Dela jobbannonsen