Vi söker en Produktionsplanerare till Kopparbergs Bryggeri

Kopparbergs Bryggeri AB · Skinnskatteberg

·

Ansök senast 11 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Produktionsplanerare sökes till Kopparbergs Bryggeri

Kopparbergs Bryggeri är ett av Sveriges mest nytänkande bryggeriet och ligger bakom bland annat varumärken som Kopparbergs Cider, Sofiero och Zeunerts Craft Beer. Vårt absolut största fokus har alltid legat på att tillverka produkter som folket älskar. Kopparbergs Cider är idag Sveriges mest sålda och exporterade cider. Lika stolta är vi över våra öl Sofiero, Zeunerts, Höga Kusten och Fagerhult som tillhör storsäljarna. Baserat på vårt medarbetarengagemang, kompetensutveckling och tydliga karriärvägar där medarbetarna står i fokus blev Kopparbergs Bryggeri ett av Sveriges 100 karriärföretag år 2015.

Dina arbetsuppgifter:

För Kopparbergs Bryggeris räkning söker OnePartnerGroup en Produktionsplanerare / Statistiker med start snarast möjligt. I rollen kommer du vara en viktig funktion i att styra produktionen mot uppsatta produktions- och effektivitetsmål. Underlag till planering hämtas företrädelsevis från mejlkommunikation, produktionsuppföljning, lagersaldo, order, system samt Excel. Du har befogenhet att ta fram en rekommenderad produktionsplan. Produktionsplanen läggs veckovis och styrs av behov med tidshorisont: 1 månad, 3 månader och helårsvis.

Utöver planeringsarbetet gör du kontunerliga uppföljningar veckovis för att korrigera eventuella avvikelser. Regelbundna och relevanta avstämningar är vanligt förekommande i tjänsten.

Du är en av två personer i en fristående del av organisationen som rapporterar direkt till ansvarig chef. Rollen innehåller ingen eller få externa kontakter. Däremot har du regelbunden kontakt med följande personer/avdelningar:
 • Inköp/avrop
 • Tappningschef
 • Driftledare tappning
 • Processavdelning/produktframställning
 • Logistik
 • Lager
 • Ordermottagning
Din profil:

Vi ser att du som söker har en relevant utbildning inom ekonomi, statistik eller logistik. Arbetslivserfarenhet från liknande roller är meriterande.

Personliga egenskaper
 • Du har en god analytisk förmåga och lätt för att göra rationella och förnuftiga bedömningar.
 • Du är handlingskraftig och verkställer dina planer med ett stort engagemang.
 • Du kommunicerar klart, tydligt och strukturerat
 • Du är resultatorienterad, ser potentiella risker och följer upp ekonomiska följder av egna aktiviteter
 • Du har ett metodiskt och systematiskt arbetssätt
Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med OnePartnerGroup. Vid frågor eller mer information vänligen kontakta ansvarig rekryterare Dennis Neogard, Dennis.neogard@onepartnergroup.se 070-795 93 33.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kopparbergs Bryggeri AB

Placering

Skinnskatteberg

Kontaktperson

Dennis Neogard

0707959333