Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker en presstekniker

DIN MASKIN I VÄRNAMO AKTIEBOLAG · Värnamo · Ansök senast 3 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker en erfaren Presstekniker till vårt serviceteam på Din Maskin


Din roll

Du arbetar på uppdrag av våra kunder inom tillverkande industri och agerar som länken mellan oss och kunden. Du kommer att ingå i vårt serviceteam där våra leverantörer Prima Power och Safan Darley är några av världens ledande tillverkare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av förebyggande och avhjälpande underhåll på framför allt automatpresslinjer, servopressar, mekaniska pressar samt bandmatningssystem.

Arbetet sker hos våra kunder framförallt i Sverige, men även i Norge. Utbildning sker löpande internt och extern hos våra leverantörer Dimeco, Omera och Aida.


Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom dessa maskingrupper samt har god kunskap inom mekanik, hydraulik, el och automation. Du har datavana och kan kommunicera med svenska och engelska i tal och skrift. Ambition, kreativitet och känsla för pedagogik är personliga egenskaper som värdesätts högt. Du kan arbeta självständigt och i grupp och Du sätter alltid kunden i centrum.

För att lyckas i tjänsten är det viktigt att du är van vid att arbeta självständigt och har ett servicetänkande i allt du gör. Du kommer utgå från hemmet och rapportera samt dokumentera till ansvarig serviceledare. Vi ser gärna att du har ett liknande arbete idag, eller att du arbetar med pressar på annat sätt.


Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder ett fritt och självständigt arbete där du får möjlighet att växa och utvecklas. Du kommer även att få arbeta i ett företag med stor kundnöjdhet och snabba beslutsvägar. Vi bygger våra relationer och affärer på vår värdegrund; Förtroende, Engagemang och Hållbarhet. Vill du bli en av oss på Din Maskin?

Välkommen med Din ansökan!

För frågor om tjänsten kontakta Servicechef Niklas Gunnarsson, telefon 0370-69 34 11.

Sista ansökningsdag är 2021-01-31, men vi arbetar med löpande urval.


Din Maskin är ett maskin- och kunskapsföretag som marknadsför produktionsutrustning för plåtbearbetning. I maskinprogrammet ingår stans- och lasermaskiner, bandmatningsutrustning, pressar, kantpressar, saxar m.m. Bland våra leverantörer finns flera ledande tillverkare inom branschen, bl a Prima Power, SafanDarley, CMS Tecnocut, Dimeco och Omera. Vårt ansvar är att se till att våra kunder får bästa tänkbara service och support på de produkter som vi levererar. Din Maskin ska vara förstavalet inom svensk plåtindustri och vår mänskliga resurs ska överträffa våra kunders förväntningar. Din Maskin är en del av LMT Group.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

DIN MASKIN I VÄRNAMO AKTIEBOLAG

Placering

Värnamo

Kontaktperson

Din Maskin i Värnamo AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons