Vi söker en mekaniker till vårt anrikningsverk!

ZINKGRUVAN MINING AKTIEBOLAG · Askersund

·

Ansök senast 4 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Zinkgruvan Mining AB är ett helägt dotterbolag till Lundin Mining, som är en expanderande internationell koncern med totalt 4 500 medarbetare. Zinkgruvan Mining är Sveriges sydligaste gruva och ligger 6 mil söder om Örebro.

Vår affärsidé är att vara ett av de mest ansvarstagande och resurseffektiva företagen i branschen. Vi bryter och anrikar zink, bly, koppar och silver. Vår primära produkt är zink som bidrar till ett mer hållbart samhälle genom att ingå i galvaniseringsprocessen.

Vi har brutit malm sedan 1857 och samlat på oss nästan 160 års erfarenhet. Kom och jobba med oss!

Zinkgruvan Mining AB söker nu en mekaniker till anrikningsverket!

Du kommer som mekaniker att arbeta i en grupp med 12 mekaniker, två planerare och en beredare.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna som ingår i tjänsten är förebyggande och avhjälpande underhåll, nytillverkning och montage av utrustning, ledningar etc., modifieringar och förbättrande underhåll samt även svetsarbete. Arbetstiden är dagtid och i tjänsten ingår även beredskap.

Vem är du?

Vi ser att du har teknisk gymnasieutbildning, annan relevant teknisk utbildning eller erfarenhet. Viss datavana är meriterande. Du som söker bör också vara flexibel och självgående. Du ska ha ett högt säkerhetstänk och arbeta säkert i alla situationer!

Välkommen in med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ZINKGRUVAN MINING AKTIEBOLAG

Placering

Askersund

Kontaktperson

Zinkgruvan Mining AB