Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker en Mejeriarbetare till vår kund i Halmstad

Vi söker en Mejeriarbetare till vår kund i Halmstad

Lernia · Halmstad · Ansök senast 5 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du nyfiken på livsmedelsindustrin och skulle vilja testa på rollen som Mejeriarbetare på ett spännande företag? Just nu söker vi på Lernia en talangfull person till ett uppdrag hos vår trevliga kund .

Vi söker en medarbetare till mejeriet som har kunskap kring livsmedelsproduktion.

Vad innebär jobbet som Mejeriarbetare?

Arbetet består i att tillsammans med övrig personal sköta produktionen i mejeriet. Du ser till att utföra en säker, effektiv och riktig hantering av processlinjerna.

I den här rollen kommer du framför allt att övervaka viktiga steg i tillverkningsprocessen och säkerställa korrekt råvaruhantering och produktion. I jobbet ingår även att göra löpande kvalitetskontroller, övervaka, sköta maskiner, rengöra och underhålla maskinerna i lokalerna. Du kommer att ingå i ett team med kompetenta medarbetare och tillhöra produktionsavdelningen.

Din profil

Vi välkomnar framför allt dig med goda kunskaper inom Livsmedelsproduktion att söka tjänsten, och ser även gärna att du har erfarenhet av arbete som livsmedelsarbetare. Som person är du tekniskt intresserad, stresstålig, har lätt för att planera ditt arbete och har ett bra siffersinne. Vi söker dig som har intresse för livsmedelsförädling med högsta produktkvalitet. Det är mycket meriterande om du har vana av livsmedelsarbete med höga kvalitets- och hygienkrav.

Det är även meriterande för tjänsten om du
  • Har erfarenhet av arbete med livsmedel
  • Har intresse för livsmedelsförädling
  • Har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
  • Har vana av kvalitet och Hygienkrav
Tjänster är på heltid, visstid och i Halmstad

Vi ser fram emot att höra från dig!

Lernia är vägen framåt

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lernia

Placering

Halmstad

Dela jobbannonsen

Anmäl annons