Vi söker en Maskinoperatör till Gislaved Folie

Vi söker en Maskinoperatör till Gislaved Folie

Gislaved Folie AB · Gislaved · Ansök senast 31 aug. (41 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Maskinoperatör till Gislaved Folie


Vill du vara med på en spännande resa och bidra till vår kunds företagstillväxt? Puls Bemanning Rekrytering söker nu i samarbete med Gislaved Folie engagerade medarbetare som vill vara en del av ett team och hjälpa till att producera högkvalitativa polymerprodukter. 

Arbetsuppgifter
I rollen som operatör kommer du samarbeta i team om två till fyra personer för att säkerställa att produktionen alltid når toppkvalitet. Vi söker personer som är flexibla och vill arbeta på olika skift och tider. 

Kvalifikationer

  • Tidigare erfarenhet inom industriarbete
  • Giltigt truckort för ledstaplare är meriterande 
  • Ansvarsfull och kvalitetsmedveten
  • Stark samarbets- och kommunikationsförmåga


Som en del av vår kunds team kommer du att arbeta i en dynamisk miljö med möjligheter att utvecklas. Gislaved Folie är stolta över sin starka gemenskap och har en arbetskultur som främjar samarbete och trivsel. Vi söker därför personer som är flexibla och villiga att lära samt vara en del av ett företag känt för hög kvalité. 
 

Kontakt

För mer information eller frågor om tjänsterna, vänligen kontakta Anna Andersson
0768- 17 80 24 eller anna@pulsbemanning.se.
Vi ser fram emot din ansökan och möjligheten att välkomna dig till vårt team! 

PULS skapar mångfald, möten möjligheter för just DIG! 

Puls är ett företag som värdesätter både personal och kunder, och vi strävar efter att matcha rätt arbetsplats för både arbetssökande och företag. Vi erbjuder konsulter flexibilitet och trygghet i deras arbete och hjälper dig att komma ut på arbetsmarknaden. Vår drivkraft, tillgänglighet, snabbhet och kompetens ger både kunder och personal en känsla av att vara "rätt från start". Vi betjänar kunder i hela GGVV-regionen från våra kontor i Anderstorp, Värnamo och Ljungby.

När du blir en av oss 

Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på Puls Bemanning Rekrytering och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!  
 

Vad händer när du har sökt tjänsten?

I denna process jobbar vi med löpande urval och tillsättning, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. När du har visat intresse för tjänsten matchar vi din ansökan med tjänsten och vi kontaktar dig via mail eller telefon för återkoppling. Är du aktuell för tjänsten träffas vi på en intervju och under processen sker även referenstagning. 

Vi ser fram emot din ansökan och möjligheten att välkomna dig till vårt team!

 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Gislaved Folie AB

Placering

Gislaved

Kontaktperson

Personaluthyrning, Logistik & Service Anderstorp

Dela jobbannonsen

Anmäl annons