Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker en marknadsstrateg

Länsförsäkringar Östgöta · Linköping · Ansök senast 19 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du bli en del i teamet bakom tryggheten och kommunicera trygghet till östgötarna i deras vardag? Vi på Länsförsäkringar Östgöta söker nu en marknadsstrateg för en visstidsanställning på 12 månader.

I rollen som marknadsstrateg arbetar du strategiskt och operativt med marknadsföring och marknadskommunikation. Du arbetar primärt med våra satsningsområden inom försäkring, bank, pension samt lansering av nya koncept, produkter och tjänster. Du är också ansvarig för bolagsövergripande kampanjer.

Din uppgift är att initiera, planera, samordna och projektleda arbetet med vår bolagsövergripande marknadsföring och marknadskommunikation. Du ska vara ett strategiskt bollplank och rådgivare. I rollen ingår att planera, samordna och utveckla arbetet med arbetsgivarvarumärket samt vår övergripande varumärkeskommunikation/positionering.

Ditt uppdrag är att bidra till att våra satsningsområden når målen samt stärka vår marknadsposition och vårt varumärke. Du har stort fokus på kundnytta och affärsnytta och säkerställer mätbara resultat. Du följer upp, analyserar och rapporterar effekten av marknadsföring och marknadskommunikation. Du arbetar nära våra affärsområden och vårt servicebolag Länsförsäkringar AB. I rollen ingår att arbeta operativt med analys, rapportering, inköp av medieutrymme och exponeringsytor, inköp av byråtjänster och liknande.

Du kommer både att skapa nya kampanjer och förvalta befintliga. I ditt uppdrag ingår att säkerställa att vår marknadsföring och marknadskommunikation är tillgänglig och inkluderande. Du arbetar i nära samarbete med dina kollegor på avdelningen för Marknad & kommunikation.

Bakgrund och erfarenheter

Vi söker dig som är en erfaren marknadsstrateg och har stor vana att leda arbetet med marknadskampanjer/aktiviteter som gett mätbara resultat. Du är duktig på att skriva texter och kan arbeta med enklare bildredigering. För att lyckas i rollen behöver du ha expertkunskap inom marknadskommunikation, marknadsföring och medielandskapet. Vi ser att du har erfarenhet av framtagning av koncept samt projektledning av kampanjer och evenemang.

För att vara aktuell för rollen krävs:

  • Du har eftergymnasial utbildning inom marknadsföring eller kommunikation, alternativt motsvarande erfarenhet
  • Du har erfarenhet av att arbeta med marknadsstrategi
  • Erfarenhet av att arbeta både med operativt och strategiskt marknadsarbete
  • Erfarenhet av inköp av medieutrymme och byråtjänster
  • Du behärskar relevanta system för rollen, t.ex., MS Office

Vem är du?

Som person är du kreativ och drivande, kommunikativ och strukturerad. Att samarbeta och skapa förtroende är något du har lätt för både med närmsta kollegor och brett i organisationen.

Mer information

Placering: Linköping

Visstidsanställningen pågår 12 månader.

Har du frågor kring tjänsten kontakta Göran Carlzon, Marknadskommunikatör 013-29 05 11, har du frågor kring rekryteringsprocessen kontakta Elin Wigert 013-29 07 88. Facklig kontaktperson Jens Wäppling 013-29 05 83.

Om oss

Länsförsäkringar Östgötas vision är att tillsammans skapa trygghet och möjligheter. Det vill vi göra genom att erbjuda attraktiva tjänster inom bank, försäkring och fastighetsförmedling men också genom att engagera oss i våra kunder och i Östergötland som plats. Det är nämligen kunderna som äger oss och det är för dem vi finns till. Hos oss finns många olika arbetsuppgifter, roller och uppdrag. Alla lika viktiga för att vi ska kunna erbjuda trygghet och möjligheter till östgötarna. Vi vill att alla ska kunna vara sig själva och se sig själva som en del av en större helhet. På Länsförsäkringar Östgöta kan du utvecklas, växa och framför allt bidra till att fler östgötar känner sig trygga och får nya möjligheter. Välkommen att bli en av oss i teamet bakom tryggheten!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Länsförsäkringar Östgöta

Placering

Linköping

Kontaktperson

Länsförsäkringar Östgöta

Dela jobbannonsen

Anmäl annons