Vi söker en ledsagare med erfarenhet av Crossfit

Lomma kommun · Lomma

·

Ansök senast 12 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om arbetsplatsen
Lomma kommun erbjuder en attraktiv och trygg livsmiljö mitt i Öresundsregionen. Här vill människor leva, verka och utvecklas. Vi värnar om invånarna, miljön och havet. Lomma kommun står för utveckling och hög kvalitet. I Lomma kommun arbetar vi med en värdegrund som utgår från orden öppenhet, respekt och ansvar. Vår värdegrund ger uttryck för ett synsätt som guidar våra medarbetare i vardagen. Engagerade medarbetare driver utvecklingen framåt och gör Lomma kommun till en arbetsgivare som stimulerar glädje och engagemang. Välkommen att arbeta tillsammans med oss!

Arbetsuppgifter
Att arbeta som ledsagare innebär att du stöttar en person med en funktionsnedsättning att kunna leva som andra och delta i samhällets gemenskap. Ledsagarservice innebär att man stöttar personen i fråga att till exempel kunna komma till en aktivitet, träffa vänner eller ta del av kulturlivet. Just nu söker vi en ledsagare som har erfarenhet av att träna Crossfit och som kan träna med en ungdom i Lomma ett par eftermiddagar i veckan. Behovet ligger från kl. 15.00 på dagen.

Kvalifikationer
Arbetet kräver lyhördhet och stort engagemang från din sida. Du ska kunna arbeta självständigt men också trivas med att samarbeta med andra. Vi söker dig som är driven, kreativ och har ett stort intresse av att arbeta med människor. PAN-anställning

Övrigt
Vi tillämpar löpande urval. Lomma kommun arbetar för lika rättigheter och möjligheter som motverkar diskriminering. Vi välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter. I Lomma kommun är alla lika unika! I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-693 693.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lomma kommun

Placering

Lomma

Kontaktperson

Maria Löf

0733-41 10 05