Vi söker en konstruktör inom mekanik

Robotgrader AB · Mölndal

·

Ansök senast 11 okt. (17 dagar kvar)

Vill du arbeta på ett företag som är världsledande i sin nisch

Robotgrader har sedan 2014 Ishida Europe som global samarbetspartner inom försäljning och marknadsföring.

Vi söker nu:
Konstruktör – Mekanik. Som konstruktör kommer du att arbeta med konstruktion i Solid Works. Vi konstruerar allt själva och köper in mekaniska komponenter och delmontage från underleverantörer. Det innebär täta kontakter med kunder och leverantörer. Maskinerna slutmonteras i vår verkstad där de programmeras och testas inför leverans. Vi anpassar befintliga lösningar och utvecklar hela tiden nya system och komponenter för effektivare produktion eller sänkta kostnader. Du kommer att följa din konstruktion från idé fram till att den är igångkörd ute hos kund. Utmaningen är att bygga maskiner som går 16h om dygnet, spolas med vatten varje natt, som aldrig stannar och kräver ett minimum av underhåll.

Vi är ett litet bolag med ett bra team av innovativa och mycket kompetenta kollegor som alla bidrar till bolagets fortsatta utveckling.

Arbetsuppgifter
  • Konstruktion i 3D Solid Works
  • Montera och testa prototyper
  • Följa upp produktion hos underleverantörer
  • Problemlösning ute hos kund
Vi söker dig som...
... är utbildad högskole- eller civilingenjör och har några års arbetslivserfarenhet eller gedigna kunskaper som du fått på annat sätt. Du har erfarenhet från maskinkonstruktion och gärna automation. Som person är du självgående, flexibel och noggrann. Du vill också vara en del av en spännande resa i ett bolag där nya saker sker varje dag. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Vi har våra lokaler i Mölndal där vi också monterar våra maskiner.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Robotgrader AB

Placering

Mölndal