Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker en kemiingenjör R&D Chief Scientist för Cannabinoidsnus

Voon Innovation AB · Helsingborg

·

Ansök senast 5 apr.

Är du kemist och trivs bäst med praktiskt laborativt arbete? Har du några års erfarenhet från läkemedel/livsmedel och är nyfiken på rollen som R&D Chief Scientist hos oss och att ta fram ett revolutionerande Cannabinoidsnus? Vi söker nu dig som är intresserad av att arbeta i ett startup företag i Helsingborg kopplat till ett optionsprogram med delägarskap.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är både analytisk och kreativ, för att upptäcka problemen, och finna lösningarna. För oss är det viktigt att du har förmågan att se helheten i projekt. Du har en god samarbetsförmåga och förstår vikten av att hålla fastlagda projektramar både tidsmässigt och kostnadsmässigt.

Du har en adekvat akademisk utbildning med examina, med minst högskoleutbildning som ingenjör och inriktning på kemiteknik, livsmedelsteknik eller liknande. Tidigare arbete som ingenjör inom utvecklingsverksamhet, ser vi det som meriterande, men är inget krav. Särskilt värdesätter vi arbete med emulsioner, särskilt mikroemulsioner och med olika torkningsförfarande som spraytorknings.

Du har mycket god laborationsvana och kan snabbt sätta Dig in i komplicerad teknisk utrustning och laborativa försöksprogram och utvecklingsserier.

Du behärskar engelska och svenska i tal och skrift, för att kunna kommunicera och hålla dig informerad inom relevanta tekniska och vetenskapliga områden. Du är social, har en positiv inställning och har lätt att hantera stress är en förutsättning för att passa in i vårt team.

Ansvarsområden:

Du skall svara för:

    • Laborativa försök och försöksserier med emulsioner, speciellt mikroemulsioner.


    • Undersökningar av mikroemulsioners stabilitet och absorption på olika bärarsubstanser.


    • Undersökningar av spraytorkning av mikroemulsioner och deras stabilitet.


    • Övriga, på lab förekommande uppgifter samt att skriva försöksrapporter på genomförda projekt. Allt arbete samt dokumentation sker enligt GMP.

Anställningsform:


Tjänsten är på heltid vid laboratoriet i Helsingborg. Vi erbjuder en tillsvidareanställning som inleds med en 6-månaders provperiod som övergår till en fast anställning kopplat till ett optionsprogram med delägarskap.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka in din ansökan redan idag!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Voon Innovation AB

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Frank Svandal

frank.svandal@snus.com+46739093049