Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker en junior redovisningskonsult till Spanien

Vi söker en junior redovisningskonsult till Spanien

MoneyWise · · Ansök senast 22 juni

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu anställer vi en junior redovisningskonsult till vårt kontor i Fuengirola. Vi söker dig som är i början av din karriär men som vill fortsätta att utveckals inom redovisning för att kunna jobba självständigt med hela redovisningsprocessen. Du är stresstålig och har inga problem att hålla flera bollar i luften samtidigt. Som person är du noggrann, engagerad och serviceinriktad. Du har lätt att skapa förtroende och bygga relationer med andra. Du är bekväm i kundkontakter, är lösningsfokuserad och kan med lätthet sätta dig in i nya frågeställningar. Vidare har du även en kommunikativ förmåga och ett prestigelöst förhållningssätt till din omgivning.


Dina uppdrag

Vi jobbar i team för att säkerställa att det finns fler än en som har kännedom om varje kund. Det gör att vi kan ge bättre kundservice också när någon av våra medarbetare är sjuk eller är ledig, samtidigt som det blir lättare att bolla frågor internt. Dina arbetsuppgifter som junior redovisningskonsult sommer att bestå av:

Leverantör- och kundreskontra

Löpande redovisning

Avstämningar

Hjälpa till med rapportering av balans- och resultatrapporter


Din bakgrund

Ca 1-2 års erfarenhet som redovisningskonsult


Det är meriterande om du har

KY-utbilding inom redovisning

Erfaenhet from ekonomisystemet Fortnox


När du blir en av oss

Vi vill att våra medarbetare trivs på jobbet. Vi tror starkt på “Happy employees, happy customers, happy business”. Vi vill anställa personer som har en positiv inställning och alltid strävar efter att göra det bästa av en situation.

Du kommer att få möjligheten att påverka och direkt bidra till vår framgång. Vi erbjuder alla anställda fortlöpande utbildning och ambitiösa medarbetare klättrar lätt uppför karriärstrappan. Vi vill att alla ska kunna vara sig själva och tycka om att gå till jobbet.

Eftersom vi är ett svenskt företag så bjuder vi så klart på fika varje dag och vi vill att du har kul på jobbet. Förutom en bra lön, generös semester och friskvårdsbidrag så anordnar vi även massor av roliga tävlingar och självklart deltar alla som vill i den årliga padelturneringen.


Nyfiken på att veta mer?

Du får gärna kontakta oss på Jessica.Fussey@moneywise.se om du har frågor om rollen eller vill veta mer om hur det är att jobba i Spanien.



Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

MoneyWise

Kontaktperson

EC Time AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons