Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker en Inside Sales för kunds räkning

Vi söker en Inside Sales för kunds räkning

Swesale · Stockholm · Ansök senast 23 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Kort om tjänsten

Med flexibla företagsabonnemang, smidiga app och en kundservice som är tillgänglig dygnet runt, ser kunden till att deras företagskunder får den bästa möjliga telefonilösning till riktigt bra priser.

Mer om tjänsten

Dina arbetsuppgifter kommer vara att kontakta vår kunds befintliga företagskunder via telefon för att se över deras nuvarande lösning. Din primära uppgift blir att erbjuda befintliga kunder kampanjer och erbjudanden för att bibehålla företagets höga kundnöjdhet. Idag har vår kund en kundnöjdhet över branschsnittet och arbetar ständigt med att kunderna ska få den bästa kundupplevelsen.

Din profil

Vi söker dig med minst 1 års erfarenhet av försäljning över telefon. Meriterande är om du tidigare arbetat med abonnemangsförsäljning eller inom liknande bransch.
Som person är du driven, självgående och affärsmässig. Det är viktigt att du kundfokuserad och relationsskapande i din försäljning.

Ansökan

Välkommen med din ansökan genom att registrera ditt CV och din ansökan så snart som möjligt. Urvalsprocessen sker löpande. För frågor om tjänsten så går det bra att kontakta Louise Gardell - Louise.gardell@swesale.se. Swesale är en del av Dreamwork koncernen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Swesale

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons