Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker en fälttekniker på deltid i Östersund!

Vi söker en fälttekniker på deltid i Östersund!

Barona · Östersund · Ansök senast 17 feb.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker en junior fälttekniker i Östersund som är intresserad av att jobba extra!

Kort om arbetet

Detta arbete kommer bestå utav att jobba med teknik på plats hos våra slutkunder på plats, d.v.s. i butiker, affärer och kontorsmiljöer! Arbetet består utav installation av ny hårdvara, hårdvaruutbyten, uppgraderingar med mera. Detta kan bestå av t.ex. kvittoskrivare, kortterminaler, PC-jobb och skrivare m.m. Detta är ett perfekt deltidsjobb för dig som har tid över från studierna eller annan sysselsättning. Arbetet utkräver mycket eget ansvar med innebär också en del resor från Östersund vid behov. Med detta kommer dock flexibilitet och frihet vid gott arbete. För arbetet kräver det att du har körkort och egen bil för att kunna ta dig runt. Självklart ersätter vi dig med milersättning och eventuella extra avgifter så som parkering m.m. som krävs inom tjänsten.

Starten sker enligt överenskommelse och arbetstiderna är allt som oftast under kontorstider och kan variera från heldagar till halvdagar eller timmar. Detta beror på vilka typ av ärenden som kommer in och hur du önskar lägga upp dina arbetsdagar.

Om dig
  • Vi söker dig som har tidigare erfarenhet/utbildning inom IT eller går en IT/teknisk utbildning på högskola samt till de som kan påvisa sitt starka intresse för IT genom hobbyprojekt eller annat.
  • Viktigast för rollen kommer dina personliga egenskaper att vara, vi vill ha dig som är ansvarstagande, kommunikativ, initiativtagande och serviceinriktad.
  • Krav: Körkort, Egen bil, Flytande i Svenska & Engelska
Om barona

Barona är ett internationellt bolag med finska rötter. Vi har funnits sedan 1999 och finns idag i 10 länder. Vi är en naturlig länk mellan uppdragsgivare och anställda, vi ser till att det blir lätt och smidigt för både dig som anställd och dig som uppdragsgivare. Vi erbjuder våra kunder skalbara och hållbara personallösningar. Allt detta så vi kan erbjuda olika tillvägagångsätt och möjligheter till våra egna anställda i alla skeden av deras karriär! Barona är kollektivavtalsbundet och hos oss har du alltid nära till din närmsta konsultchef som är dedikerad till ditt uppdrag.

Ansökan

Uppfyller du kvalifikationerna och är intresserad? Lägg in en ansökan redan idag. Vi önskar bara CV/meritförteckning gärna tillsammans med ett kortare brev om varför du är intresserad av just denna tjänst. Vi tar ej emot det via email utan det måste bifogas i ansökan via vårt system på grund av GDPR och hur vi hanterar personuppgifter. Intervjuer kommer hållas löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan slutdatum för annonsen. Vid ytterligare frågor gällande tjänsten så kan ni höra av er till ansvarig rekryterare, Nicolás Westrup (nicolas.westrup@barona.se).

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Barona

Placering

Östersund

Dela jobbannonsen

Anmäl annons