Vi söker en elektriker med mycket energi för en omväxlande tjänst!

Kalmarhem AB · Kalmar

·

Ansök senast 2 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du jobba med något av det käraste människor har - deras hem? Är du en skicklig elektriker som drivs av att lösa tekniska problem, ge en god service och trivs med den dagliga kundkontakten? Då är det dig vi söker, som vill växa tillsammans med oss på Kalmarhem!

Om tjänsten
Vi befinner oss i en spännande fas där vi har flera uppstartade och kommande underhålls- och nyproduktionsprojekt. För att ha ett fortsatt högt fokus på att underhålla, utveckla och energieffektivisera våra befintliga fastigheter, söker vi nu en reparatör - elektriker.

Du kommer att arbeta med förebyggande underhålls- och reparationsarbeten av elinstallationer och utrustningar samt utföra mindre installationsarbeten. Att driva mindre projekt är också en del av arbetet. I tjänsten ingår funktionskontroll av elanläggningar så att de uppfyller gällande föreskrifter, arbetsuppgifter enligt inkomna felanmälningar samt administrativa uppgifter av relevans för tjänsten. Att möta våra kunders olika behov är kärnan i ditt arbete, vilket innebär daglig kontakt med kunder och leverantörer. Med hjälp av vår kundbarometer arbetar du med Kalmarhems övergripande mål att öka kundförtroendet inom området elektronik.

Vem är du?
För att bli framgångsrik i tjänsten som reparatör – elektriker kommer du vara hjälpt av en god förmåga att kommunicera med olika människor på olika sätt utifrån deras behov. Tjänsten ställer krav på att du har en förmåga att självständigt prioritera, orientera, sortera och växla mellan olika arbetsuppgifter med bibehållen effektivitet och kvalitet i det du levererar.

Det är viktigt att du delar Kalmarhems värdegrund: tillsammans, hållbar, nytänkande och stolthet. Därtill är du lyhörd och har modet att fatta beslut och ta tag i saker samtidigt som du har lätt att ställa om vid ändrade förutsättningar.

För att snabbt komma in i tjänsten tror vi att du har följande erfarenheter och kvalifikationer:
- relevant utbildning inom el
- flerårig arbetserfarenhet som elektriker är meriterande
- kunskaper inom hantering av passagesystem, felsökning, installation är meriterande
- en förkärlek för system och teknik som kommer ge dig en hög framkomlighet i ditt arbete som reparatör - elektriker
- B-körkort

Är du intresserad?
Sista ansökningsdag är 2020-10-02. Vi arbetar med löpande urval i denna rekrytering så vänta inte med att skicka in din ansökan till jobb@kalmarhem.se. När du skickar in din ansökan ger du samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter enligt Kalmar kommunkoncerns integritetspolicy.

Är du nyfiken och har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta fastighetschef Lars Olsson på telefon 0480- 44 75 15 eller lars.olsson@kalmarhem.se. Vill du veta mer om Kalmarhem och rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR-generalist Adam Andersson på telefon 0480 -44 75 88 eller adam.andersson@kalmarhem.se

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Kalmarhem AB

Placering

Kalmar

Kontaktperson

Adam Andersson

0480-447588