Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker en aktiv teknisk förvaltare till Diös, Skellefteå

Vi söker en aktiv teknisk förvaltare till Diös, Skellefteå

Diös Borlänge · Borlänge · Ansök senast 5 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Välkommen till oss på Diös! Vi är det framåtsträvande fastighetsbolaget med visionen att skapa Sveriges mest inspirerande städer. Vårt team i Skellefteå arbetar aktivt för att utveckla attraktiva och hållbara fastigheter där människor vill leva, arbeta och umgås – i en stad under häftig omställning. Vill du leda arbetet att säkra hållbara och framtidssäkrade fastigheter? Då vill vi lära känna dig!

Din nya roll

Vi vill vara en aktiv del i Skellefteås utveckling och planerar för fler bostäder i centrum, utvecklar befintliga fastigheter för att möta den stigande efterfrågan och förtätar Skellefteås stadskärna med ett ännu starkare utbud. Som teknisk förvaltare hos oss har du det övergripande ansvaret för fastigheternas drift och teknik för totalt 32 fastigheter. Genom ditt coachande ledarskap leder du ett team på fyra engagerade fastighetstekniker och jobbar aktivt för att dom ska ha de bästa förutsättningarna för att göra ett bra jobb. Som teknisk förvaltare säkerställer du en god driftsekonomi och ser till att det planerade underhållet och reparationer utförs på bästa sätt. Du är en tydlig beställare gentemot våra entreprenörer och ansvarar för upphandling av underhåll samt inre och yttre skötsel. Du säkerställer också att vi lever upp till de myndighetskrav vi som fastighetsägare har på oss.

Du har ett proaktivt arbetssätt och ett genuint intresse för våra hyresgästers verksamheter vilket leder till att vi tar långsiktigt bra beslut. Ditt mål är att säkerställa nöjda hyresgäster och långsiktigt hållbara och värdeskapande fastigheter. På Diös har vi en ambition att miljöcertifiera alla våra fastigheter och vi arbetar fokuserat med driftoptimering för att nå våra energisparmål.

Tillsammans med övriga i teamet arbetar ni aktivt för att skapa de bästa förutsättningarna för våra hyresgäster i en stad som är under stark tillväxt. Er gemensamma uppgift är att optimera fastigheterna och hitta de bästa lösningarna vid hyresgästanpassningar, uthyrningar och stadsutvecklingsprojekt. Du rapporterar direkt till Skellefteås affärschef.

Vem är du?

På Diös värnar vi om goda relationer och vi förväntar oss att det är lika viktigt för dig. Vi söker dig som har relevant utbildning alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet inom till exempel teknik, drift eller bygg. Om du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom fastighetsbranschen är det ett stort plus. Du har god kunskap inom ekonomi och drivs av att skapa goda resultat. är en van användare av Officepaketet.

Som person är du affärsmässig, kvalitetsmedveten och en duktig problemlösare. Som ledare är du modig och tror på dina medarbetare. Du är närvarande och tydlig i din kommunikation. Strukturerad och ordning och reda är något du som vi gillar.

Körkort och bil krävs i tjänsten.

Vilka är vi?

Diös är ett av Sveriges största fastighetsbolag. Vårt bestånd i Skellefteå utgörs av ca 179 000 kvm med ett marknadsvärde om ca 3,3 miljarder. Vi är ett aktivt bolag med många spännande projekt igång och på ingång. Affärsenheten består idag av 9 medarbetare som brinner för våra hyresgäster och stadsutveckling.

Vårt erbjudande 

Vi är ett framåtsträvande fastighetsbolag där inget står still. Vi erbjuder en stimulerande och varierande vardag där du får jobba i nära dialog med kompetenta och engagerade medarbetare, från Borlänge i söder till Luleå i norr. Personlig utveckling är ett av våra främsta fokusområde. Tillsammans med din chef och genom vår egen kompetensarena Diös Academy säkerställer vi din kompetensutveckling med utbildningar, workshops och andra kompetensutvecklande insatser. Ett annat viktigt område för oss är balansen mellan arbete och fritid. Vi är helt övertygade om att detta är en förutsättning för att vi som jobbar på Diös ska utvecklas och trivas. Därför inspirerar och stöttar vi våra medarbetare till en hälsosam livsstil och vi ser tydliga resultat av detta i vår höga frisknärvaro.

Ansökan

Om du tror att Diös är ett bolag för dig, skicka in CV och personligt brev via ansökningslänken senast den 5 februari. Vi tillämpar alltid provanställning. Vi arbetar löpande med inkomna ansökningar, tjänsten kan därför tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi ser fram emot din ansökan!

För mer information kontakta HR-ansvarig Annie Skoglund, 010-4709571.

Vi vill skapa Sveriges mest inspirerande städer. Därför står stadsutveckling och relationer i fokus hos oss. Vi äger och utvecklar både kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i prioriterade tillväxtstäder. Med ett marknadsvärde om cirka 31,1 mdkr, ett bestånd om 361 fastigheter och en uthyrningsbar yta om 1 622 tkvm, är visionen att vara den mest aktiva och efterfrågade fastighetsägaren på vår marknad. Marknaden sträcker sig från Borlänge till Luleå med huvudkontor i Östersund. Bolaget har sedan starten 2005 haft en kontinuerlig värdetillväxt i fastighetsportföljen och aktien är noterad på Nasdaq OMX Stockholm, Mid Cap. Läs mer om Diös på www.dios.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Diös Borlänge

Placering

Borlänge

Kontaktperson

Diös Fastigheter AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons