Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker en Administrativ samordnare

Vi söker en Administrativ samordnare

Vatten & miljöresurs i Berg Härjedalen AB · Härjedalen · Ansök senast 8 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Arbetsuppgifter

Som administrativ samordnare hos Vatten och Miljöresurs kommer du att ansvara för bolagets övergripande administration och dokumenthantering.

Du kommer att underhålla och uppdatera vår Teamsstruktur i Office 365 samt vara den som övriga anställda kan vända sig till för lättare support. Det innebär också att se till att informationen som finns där är relevant och aktuell. Vi tar nu fram en struktur för vår dokumenthantering, att informera om och agera enligt denna är en viktig del i arbetet.

I arbetet med styrelse och ledningsgrupp kommer du att bl. a skicka kallelser och föra protokoll samt hantera styrelsearvoderingar.

Du är länken mellan lönekontoret och de anställda, hanterar anställningsavtal, friskvårdspeng och timanställda. Att ta fram blanketter och mallar samt en del inköp ingår också.

I rollen fungerar du som oljan som smörjer maskineriet och underlättar med i övrigt förekommande administrativa arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

För att passa in i rollen behöver du ha erfarenhet från kundbemötande och dokumenthantering i olika former. Det krävs mycket god datavana då många olika system ska hanteras i vardagen och framförallt för att kunna sköta struktur och support.

Då vårt verksamhetsområde är stort till ytan krävs även körkort klass B.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du pratar och skriver mycket god svenska och behärskar engelska i tal och skrift.

Erfarenhet från arbete med Office 365, Teams och OneNote är meriterande.

Personliga egenskaper

För att trivas och lyckas hos oss behöver du vara bra på att få med dig folk, vara pedagogisk, uthållig och ha god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du kan bemöta olika personligheter via telefon samt att anpassa budskapet efter mottagaren.

Du sätter dig in i nya verksamhetssystem, är nyfiken på och lär dig dess funktioner.

Ytterligare egenskaper vi värdesätter hos dig är att du är strukturerad men även flexibel och stresstålig. För att passa in i rollen läggs stor vikt vid egenskaper som serviceinriktad och initiativ-/ansvarstagande.

Vilka är vi?

Vatten och Miljöresurs är ett nybildat kommunalt bolag som ägs av Bergs och Härjedalens kommuner. Vi ansvarar för att samla in och omhänderta allt hushållsavfall och slam från enskilda brunnar. Vi ansvarar även för de båda kommunernas vatten- och avloppsanläggningar. Vatten och Miljöresurs omsätter ca 110 miljoner och har 70 medarbetare.

Processen

Urval och kallelse till intervju kan komma att ske löpande under annonseringstiden. Tjänsten innebär anställning tillsvidare, med tillträde snarast. Provanställning kommer att tillämpas. Lön och övriga anställningsvillkor överenskommes i samband med anställning.


Varmt välkommen med din ansökan till oss på Vatten och Miljöresurs!

Skicka ansökan, personligt brev och CV, till lina.eklund@vattenmiljoresurs.se Sista ansökningsdatum: 2021-02-08

Arbetsgivare: Vatten och Miljöresurs

Ort: Enligt överenskommelse

Heltid, 100%.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Vatten & miljöresurs i Berg Härjedalen AB

Placering

Härjedalen

Kontaktperson

Vatten och miljöresurs i Berg Härjedalen AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons