Vi söker El/Styr & reglerkonstruktör

Herber Engineering AB · Gnosjö

·

Ansök senast 4 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker El/Styr reglerkonstruktör till spännande bolag i Värnamo

Till vårt trevliga kundföretag Herber Engineering i Värnamo söker vi en Elkonstruktör med intresse för innovation och teknik. Herber erbjuder chansen att arbeta i ett spännande projekt mot internationella kunder på en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter. Hos Herber Engineering ingår du i ett arbetsteam där ni tillsammans verkar för att skapa, utveckla och leverera bästa tänkbara elsystem till varje kundprojekt, vilket ställer krav på god ansvarskänsla, struktur och tekniskt kunnande.
Läs gärna mer om Herber Enginnering AB på www.herber.se

I rollen som Elkonstruktör kommer du att i huvudsak ansvar för:

  • Styrteknik (PLC, CNC, HMI)
  • Ta fram och rita elsystem
  • Rita kretsscheman i E-Plan
  • Skapa produktionsunderlag för monteringsavdelning

Som Elkonstruktör arbetar du främst med att ta fram och rita elsystem till kundanpassade sålda maskiner eller till ombyggnadsprojekt. Du ritar kretsscheman i E-PLAN som i sin tur skapar produktionsunderlag för monteringsavdelningen. Arbetet sker i projektform så du har nära samarbete med både kollegor och kunder.

Din profil

Du som antar denna utmaning har en gymnasieutbildning, samt något års praktisk erfarenhet. Vi ser gärna att du talar och skriver flytande svenska och engelska. Med fördel har du erfarenhet av:

  • El/Automation
  • HMI, maskin-, servo och PLC-programmering
  • AL behörighet
  • Mekanik och hydraulik

Som person är du en nyfiken, tekniskt bevandrad och lösningsorienterad person som har lätt för att ta till dig ny teknik och har viljan att utvecklas som elkonstruktör. Vidare är du kreativ och analytisk med sinne för ordning och struktur. Du växer med ansvar och gillar tekniska komplexa utmaningar.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se

Uppstart: Snarast eller enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Värnamo
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Sista ansökningsdag: 4 oktober 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Herber Engineering AB

Placering

Gnosjö

Kontaktperson

Empleo Värnamo AB