Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker driven säljare inom digital marknadsföring

Searchminds Group AB · Kalmar

·

Ansök senast 31 mars

Ansök via mejl

Digitalisering är framtiden!

Searchminds Group AB är ett modernt företag som hjälper sina kunder att skapa en digital framgång.

Vi specialiserar oss på digital marknadsföring, de tjänster vi säljer har våra kunder behov av. Vi hjälper bl.a. företag att synas på Google, ökar kundtrafiken till deras webbsida, och gör kundens marknadsföring lönsam.

I takt med att att Searchminds växer är vi redo att satsa på fler hungriga säljare som är redo att ta sin karriär till nya höjder.

Vårt team har specialistkompetens inom särskilda områden som gjort att vi blivit marknadsledande inom just de tjänster vi erbjuder våra kunder. Detta sätter dig som säljare i en bra position att kunna erbjuda bra kvalité och unik kompetens.


Vem passar jobbet för?

Jobbet passar dig som är en toppsäljare, som klarar av ett högt tempo, full fokus på arbetet och som gillar att bli belönad för bra prestationer. Jobbet passar dig som vill lära sig mycket, att utvecklas som säljare och som vill ha möjligheten att tjäna mycket pengar.

Vi anser att du som säljare ska ha högsta möjliga lön i förhållande till det du säljer för, därför har vi en utav Sveriges högsta provisionsmodeller för säljare.


Vem söker vi?

Vi söker dig som har höga ambitioner och stark drivkraft, kan anpassa dig till olika situationer och människor, är professionell och bra på att ta eget ansvar. Viktigt är att du är resultatinriktad, positiv och förtroendeingivande.

Vi ser gärna att du tidigare arbetat med försäljning med goda resultat. Har du tidigare arbetat inom b2b är detta också ett plus.

Din uppgift som säljare är enbart att få in kunden, vårt team av tekniker sköter arbetet, medan du får provisionen för all försäljning du gör. Vi har heller inget lönetak, vilket innebär att det egentligen inte finns några begränsningar för hur mycket lön din försäljning ger dig.


Är du redo att prestera på topp, utveckla dig som säljare och tjäna pengar på riktigt?

Skicka din ansökan till aw@searchminds.se

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att ringa- 0761887785

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Searchminds Group AB

Placering

Kalmar

Kontaktperson

Searchminds Group AB

Ansök via mejl