Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker dokumenthanterare på deltid

OnePartnergGroup Jämtland AB · Östersund · Ansök senast 26 sep.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

OnePartnerGroup söker nu flera dokumenthanterare på deltid till vår kund Iron Mountain. Du arbetar administrativt med att se till att olika typer av dokument överförs från pappersform till digital form. Det här innebär att du handlägger, skannar samt verifierar blanketter/fakturor.

Vi söker just nu efter nya medarbetare som kan arbeta extra för att täcka upp vid arbetstoppar samt semester eller sjukdom. Behoven kan komma både med kort och långt varsel. Möjligheten till flexibilitet och att styra sina dagar är stor för dig som konsult. Det finns dessutom möjlighet att jobba under jul och sommar.

Vi söker dig som:
  • Trivs med att arbeta administrativt 
  • Det är fördel om du har tidigare erfarenhet av administrativt arbete, men inte ett krav
  • Har en annan huvudsaklig sysselsättning (exempelvis studier eller annat deltidsarbete) eller enbart vill arbeta deltid
Som person är du strukturerad, effektiv, flexibel och noggrann. Du är samarbetsvillig och gillar att jobba i team. Vissa delar av arbetet utförs vid dator så kvicka fingrar är ett plus!

Arbetsplats:
Arbetsplatsen är belägen på Iron Mountain i Odenskog i Östersund och du kommer jobba i team.

Anställningsform:
Visstidsanställning, vid behov. Du kommer vara anställd av OnePartnerGroup men jobba som konsult hos Iron Mountain.

Som konsult hos oss får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden kontakt med din konsultchef. Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Arbetstider:
Kontorstider. Som extraanställd förekommer både hel och halvdagar utefter vad som passar dig och dina studier/ditt andra deltidsjobb samt vilket behov som finns.

Ansökan:
Urval görs löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Rekryteringsprocessen
  • Telefonintervju
  • Personlig intervju, på plats eller digitalt beroende på Coronaläget
  • Verifieringstest – kort test vid datorn för att mäta snabbhet vid tangentbordet och noggrannhet
  • Referenstagning
  • Utdrag ur belastningsregistret

Om Iron Mountain
Iron Mountain är ett globalt företag med fokus på förvaring, skydd och hantering av information och tillgångar. Företaget har ca 24 000 anställda utspridda över 50 länder i 5 kontinenter. Iron Mountain säljer och utför tjänster till såväl nationella som internationella kunder världen över. De tjänster och lösningar man erbjuder sina kunder innefattar förvaring, skydd och hantering av information och tillgångar samt fysiska och digitala dokumenthanteringslösningar. Anläggningen i Östersund har till uppgift att stödja den digitala utvecklingen för koncernens verksamheter i västra Europa. Här arbetar idag ett 60-tal personer och verksamheten omfattar samtliga delar av kedjan från utveckling, till projektledning och produktion.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

OnePartnergGroup Jämtland AB

Placering

Östersund

Kontaktperson

OnePartnerGroup Jämtland AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons