Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker dig som vill utvecklas i rollen som Uppdragsledare

Vi söker dig som vill utvecklas i rollen som Uppdragsledare

Ramboll Sverige AB, Göteborg · Göteborg · Ansök senast 14 aug. (3 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning


Job Description

Vi erbjuder dig möjligheten att som uppdragsledare/teknikansvarig ta en ledande roll i de uppdrag du medverkar i och leda samt instruera andra projektörer både externt och internt. För att lyckas i den här rollen motiveras du av kombinationen uppdragsledning och nära dialog med kund. Till din hjälp har du engagerade kollegor med lång erfarenhet och en organisation vars expertis sträcker sig över en mängd olika teknikområden. Om du är vår nya uppdragsledare / teknikansvarig inom VA - klicka på knappen ”Apply”

Inviting bright minds

Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Du kommer att tillhöra enheten VA-teknik i Göteborg. VA-teknik finns med ca 120 konsulter representerade i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö, Linköping/Norrköping och Sundsvall. Du kommer att vara en del av vår verksamhet inom vattenresurser, dricksvatten- och avloppsvattenrening, ledningsnät för vatten och avlopp, dagvattenfrågor samt klimatanpassningsfrågor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Uppdragsledning och proaktiv utveckling i våra befintliga kundrelationer.
  • Bidra till nya tekniska lösningar och utveckla nya affärsmöjligheter som driver vår affär framåt.
  • Ansvara för uppdrag rörande VA-ledningsnät och dagvatten.
  • Teknikansvarig i multidisciplinära uppdrag tvärprojekt.
  • Delta i innovationsarbete inom teknikgrenen.

Utvecklas tillsammans med oss

När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att du har:

  • 5 års erfarenhet av VA-teknik, samordning av markförlagda ledningar eller dagvattenhantering.
  • Civilingenjörsexamen eller motsvarande tekniskt gymnasium i kombination med erfarenhet.
  • Goda kunskaper i AMA Anläggning.
  • Svenska och engelska både i tal och skrift.
  • Det är meriterande om du har kunskaper inom ABK och entreprenadjuridik.

Välkommen till Ramboll Water

På Ramboll har vi ett globalt team med några av världens bästa vattenkonsulter som säkerställer en hållbar utveckling av vårt samhälle. Vi hjälper våra kunder med deras största utmaningar när det gäller att hantera vatten och vi garanterar plats för både människor och natur. Våra kärnområden omfattar klimatförändring och landskapsutveckling, säkerställande av rent dricksvatten, hantering av avloppsvatten och industriellt vatten, vattenförsörjning och resurser samt infrastruktur.

Ramboll i Sverige

Ramboll är ett av Sveriges största teknik-, design- och konsultföretag med fler än 1800 experter på 30 kontor över hela landet. Varje dag löser vi tekniska utmaningar för att göra livet bättre för människor och natur. Vårt engagemang för hållbarhet innefattar även fokus på hållbara medarbetare och vi arbetar därför ständigt med frågor kopplade till ledarskap, hälsa, säkerhet och en god balans mellan arbetsliv, familjeliv och fritid

Din ansökan

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV och personliga brev som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi hanterar ansökningarna löpande så se till att skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 14.08.2022


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ramboll Sverige AB, Göteborg

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Ramboll Sweden AB

Dela jobbannonsen