Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker dig som vill göra skillnad som personlig assistent i sommar!

Assistansproffsen i Sverige AB · Motala

·

Ansök senast 30 juni (16 dagar kvar)

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens #sommar2021 i din ansökan

Assistansproffsen har en stark vilja och stort driv att göra det absolut bästa för våra kunder och våra värdefulla assistenter. Vill du jobba på ett företag där du varje dag bidrar till att ge andra människor goda möjligheter till ett bra liv - välkommen till Assistansproffsen!

Nu söker vi dig som vill ha ett givande arbete som personlig assistent som vikarie/på rad, och som är intresserad av att arbeta i sommar då våra ordinarie assistenter har semester.

Du behöver vara en positiv, trygg och stabil person som har ett lösningsfokuserat förhållningssätt där du ingår i en del av det team som ger våra kunder möjligheten att leva sitt liv fullt ut. Andra egenskaper som vi tror du har är ansvarskänsla, pålitlighet och nyfikenhet.

Tidigare erfarenhet och/eller utbildning är meriterande men inget krav då personkemin är avgörande. Stor vikt läggs på personliga egenskaper samt lämplighet och du får alltid gå intro innan du börjar arbeta hos kund. Arbetet kan innebära att hjälpa kunden med hygien, hushållssysslor, aktiviteter och träning. Ingen assistans är den andra lik och vi utgår från kundens behov och beslut.

Meriterande är körkort och bil då du lättare kan ta dig till arbetsplatser med obefintlig kollektivtrafik. Du skall behärska svenska språket mycket bra i tal och skrift. Våra arbetsplatser är förlagda i centrala Linköping och utanför Linköping där körkort och bil är ett krav. Varierande arbetstider och arbetsplatsen är där kund bor och befinner sig.

För anställning krävs att du har ett BankID och godkänner att använda BankID i tjänsten.

Blir det aktuellt med anställning vill vi att du visar ett utdrag ur Polisens belastningsregister vilket du kan beställa här:

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/

#jobbjustnu

Märk ansökan med #sommar2021

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Assistansproffsen i Sverige AB

Placering

Motala

Kontaktperson

Assistansproffsen i Sverige AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens #sommar2021 i din ansökan