Jobbsafari är en del avschibsted logo

StudentConsulting Helsingborg söker Personaladministratörer!

StudentConsulting Helsingborg söker Personaladministratörer!

StudentConsulting · Helsingborg · Ansök senast 31 mars

Deltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du det lilla extra och brinner business? Drivs du av högt tempo, struktur och service. Söker du ett arbete med varierande uppgifter där du hela tiden utvecklas, då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

I rollen som personaladministratör stöttar du rekryteraren med hela rekryteringsprocessen vilket innebär ett säkerställande av en grundligt utförd kravprofil ifrån kunden, annonsutformning, telefonintervjuer, personliga djupintervjuer, tester, videopresentationer och presentation till kund. Du har hela tiden riktlinjer att gå efter och deadlines att hålla.

Du arbetar administrativt med schemaläggning, avropshantering, konsultvård, konsultdokumentation, avvikelsehantering, frånvaro- och semesterhantering, dokumentation kring arbetsmiljö, aktivitetsregistrering, hantering av arbetsrättsliga frågor, merförsäljning mm.

I allt du gör handlar ditt arbete om att leverera en hög grad av service, att överträffa de förväntningar som finns hos våra kandidater, konsulter och kunder. Du stöttar enheten i olika frågor/utmaningar. Varje individ är unik vilket ställer höga krav på att vi är flexibla och enkelt kan anpassa oss.

Vi arbetar kontorstider mån-fre 08.00-17.00. Vi ser gärna att du kan arbeta minst 2 vardagar i veckan.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har minst 1 år kvar på dina studier. Gärna med inriktning personal & arbetsliv, Ekonomi, Försäljning eller service management.

Som person är du social och framåt. Du tycker om att ha varierande uppgifter och du trivs i högt tempo. Du brinner för kontakten med människor. Du har god administrativ förmåga, ett strukturerat arbetssätt och du är en lagspelare. Vi tror att du är väldigt driven men samtidigt otroligt ödmjuk! Du har en stark vilja av att hela tiden utvecklas och bli bättre än gårdagen och du ger allt för att överträffa andras förväntningar.

Som personaladministratör hos oss är det av vikt att du har skinn på näsan. Du har god förståelse för arbetsrätt och trivs i en föränderlig miljö med korta beslutsvägar och varierande arbetsuppgifter. Då arbetet är av administrativ karaktär ställer det krav på struktur. Du trivs med att planera/organisera och arbetar gärna proaktivt när tillfälle ges. Du vill uträtta något, och du ger dig aldrig. Vi ser gärna att du är en god kommunikatör. Då du som personaladministratör endast arbetar deltid är det viktigt att återkoppling och överlämningar fungerar väl.

För att bli en duktig personaladministratör och för att du ska trivas hos oss krävs det att du är målinriktad, social och lösningsorienterad. Du är påläst och lyhörd för de utmaningar du ställs inför och du är duktig på att bygga upp och förvalta relationer.

Är det kanske dig vi söker? Passa på att söka tjänsten redan idag. Vi ser mycket fram emot att utöka vårt team så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Helsingborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons