Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker dig som snackar IT!

StudentConsulting · Gävle · Ansök senast 20 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

StudentConsulting har många spännande möjligheter för både juniora som seniora IT-profiler som söker flexibilitet, frihet, bra förmåner och karriärsutveckling hos sin framtida arbetsgivare. Är du sugen på en ny utmaning?

Information om uppdraget:

Vi samarbetar med några att de mest attraktiva arbetsgivarna inom IT i Gävle. Vi sköter rekryteringsprocessen, och du blir anställd direkt hos vårt kundföretag. Du har chansen till mycket fina personalförmåner, utveckling, frihet att styra över ditt eget arbetsliv och mycket mer.

Detta söker vi:

Vi söker bland annat dig som vill arbeta med utveckling och programmering, bland annat med kompetens och erfarenhet av:
  • Back end, front end eller full stack
  • Java
  • .Net
  • Mjukvarudesign
  • Applikationsutveckling
Vi söker även dig som har erfarenhet av att arbeta som projektledare eller scrum master, med AI, molnlösningar, testning och kvalitetssäkring.

Om du är en nyexaminerad driven person i början av din karriär, eller senior med mycket erfarenhet som snarare söker nästa steg i din utveckling spelar ingen roll, vi sitter på breda möjligheter med uppdrag för både juniora och seniora IT-profiler.

Vi tror att du som söker är en prestigelös teamspelare som kan konsten att vara både effektiv och noggrann i ditt arbete. Du har kundupplevelsen i fokus och drivs av att överträffa kundernas förväntningar.

Om du är nyfiken på vilka möjligheter du har att växa och utvecklas som person och i din karriär, skicka in ditt CV via denna annons och berätta gärna vad du söker hos din framtida arbetsgivare. Vi kommer göra vårt bästa för att matcha din kompetens och dina önskemål med en framtida arbetsgivare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Gävle

Dela jobbannonsen

Anmäl annons