Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker dig seniora målare som vill jobba i Nacka!

Vi söker dig seniora målare som vill jobba i Nacka!

Femtiofemplus · Nacka · Ansök senast 10 feb.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Ett socialt uppdrag färgat av en nära kundrelation, där ditt engagemang ger massor av uppskattning !

FemtioFemPlus är ett professionellt serviceföretag som utmärker sig genom noggrannhet, integritet och hög medarbetar- och kundnöjdhet. Med hjälp av kompetens och ovärderlig erfarenhet från i första hand seniorer men även yngre medarbetare, underlättar vi i våra kunders vardag. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och idag har vi anställda som väljer allt ifrån att jobba några få timmar i månaden, till flera timmar i veckan.


Vi söker dig, seniora målare!

För att lyckas i din roll behöver du ha relevant utbildning, erfarenhet och kunskaper av att ha arbetat som målare. Arbetet är varierande, kreativt och en del gånger även fysiskt krävande. Du kommer bla utföra mindre måleriuppdrag, samt lite större måleriuppdrag hos våra kunder, ofta i deras privata hem. Arbetet kan vara förlagt utomhus och inomhus, så du skall tycka om att arbeta i dessa miljöer. Vi ser gärna att du även kan tapetsera både mönsteranpassat samt omönstrad tapet i olika kvalitéer.

Vi ser att du är van att ha kundkontakt, att du har ett gott kundbemötande och utför uppdragen med kundens behov i fokus och att du månar om att skapa goda relationer med våra kunder. Då du kommer ha mycket kundkommunikation är det viktigt att du behärskar det svenska språket. Vi ser att du har grundläggande användarvana av dator/ mobiltelefon eller liknande plattformar. Hos oss arbetar du för att du kan och vill!

Våra medarbetare har lång livserfarenhet och tar sig an nya utmaningar med glimten i ögat och

många väljer att arbeta för att de vill, inte för att de måste. Vi växer ständigt och vill bli många fler medarbetare inom måleri hos våra kunder. Det kan även förkomma planering av projekt, inköp av material och projektering av projekt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Femtiofemplus

Placering

Nacka

Kontaktperson

Femtiofemplus AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons