Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker deltidsmedarbetare till vårt lager!

Vi söker deltidsmedarbetare till vårt lager!

Ferdfelt Trading AB · Haninge · Ansök senast 12 aug.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Ferdfelt Trading arbetar med försäljning av högkvalitativa produkter och tjänster mot bil- och fordonsbranschen. Vi är det personliga familjeföretaget som med flexibilitet och hög servicegrad ständigt utvecklas mot att bli ledande inom vår bransch.

Nu söker vi en ny medarbetare till vårt lager med ansvar för att bland annat plocka, märka, packa och skicka varor till våra kunder.

Ditt dagliga arbete består i att du hanterar våra inkommande och utgående varor. Tar emot inkommande gods, räknar av, packar upp och inlevererar i vårt affärssystem SoftOne, samt att plocka, packa och utleverera order till våra kunder.

Vi söker en positiv, engagerad och noggrann person som arbetar självgående och gillar att arbeta strukturerat i delvis högt tempo.

Har du ett intresse för bil- och fordonsbranschen är det meriterande och om du har kunskaper i SoftOne som är vårt affärssystem är det en fördel men inget krav.

Bland våra kunder idag finner du bland annat OKQ8, Mekonomen,
Vianor, Cirkle K men också flera kunder inom den tunga fordons sidan.

Ferdfelt Trading har sitt kontor och lager i Haninge söder om Stockholm och det är också placeringsort för tjänsten.

Du kan läsa mer om företaget på vår hemsida www.ferdfelt.se och har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Försäljningschef Agneta Ferdfelt 0768 68 48 40.

Anställningen är 20h/vecka och tillsvidare med 3 månaders provanställning och vi intervjuar löpande så skicka din ansökan till: agneta@ferdfelt.se snarast dock senast den
15 juli 2022

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ferdfelt Trading AB

Placering

Haninge

Kontaktperson

Agneta Ferdfelt

agneta@ferdfelt.se

Dela jobbannonsen

Anmäl annons