Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker däckmontörer till Piteå!

StudentConsulting · Piteå · Ansök senast 2 apr.

Deltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Söker du ett aktivt arbete där fokus ligger på att leverera service i världsklass? Har du tidigare erfarenhet av fysiskt krävande arbeten? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker just nu ett antal däckmontörer till Däckia i Piteå. Arbetet är på heltid 4-6 veckor. Du arbetar vardagar 07-16.30 eller 07-18, viss övertid kan förekomma. Du blir anställd av oss på StudentConsulting och uthyrd som konsult till Däckia. På Däckia råder en familjär stämning, du får kontinuerligt hjälp och stöttning av erfarna kollegor i branschen. Som däckmontör kommer du att arbeta med att skifta och montera däck på fordon. Du kommer också att plocka fram och motta returer av däck till däckhotellet. Viss administration förekommer, det är därför viktigt att du är bekväm att jobba i datorsystem. I tjänsten förkommer mycket kundkontakt, vi önskar därför att du är duktig på kundservice och människobemötande.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är tillgänglig för heltidsarbete i Piteå med start under mars/april. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att montera däck, men det är inget krav. Det är meriterande om du har ett intresse för att skruva i fordon och trivs med ett fysiskt krävande arbete. Vi ser gärna att du har B-körkort. Som person ska du vara positiv, driven, initiativtagande samt trivas med ett fysiskt arbete i ett högt tempo. Du är flexibel som person och trivs lika bra med att jobba självständigt som i team.

Vi genomför urval och intervjuer löpande. Tveka därför inte - sök redan idag!

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare/konsultchef Veronica Nylund via mail på veronica.nylund@studentconsulting.com.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Piteå

Dela jobbannonsen

Anmäl annons