Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker Controller till Energitjänster

Vi söker Controller till Energitjänster

Mälarenergi · Västerås · Ansök senast 16 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker dig som vill vara med och bygga framtidens samhälle och har viljan och potentialen att utvecklas med Mälarenergi!

Om arbetsplatsen

Energitjänster, är en del av affärsområde Marknad och Försäljning. Avdelningen består i dag av 5 personer och arbetar med externa kunder och utför bland annat förstudier, analyser, energikartläggningar, upphandlingar och projektleder olika typer av energientreprenader.

Dina arbetsuppgifter

Som controller erbjuds du en verksamhetsnära, varierande och utvecklande tjänst där du kommer att ha många kontaktytor. Rollen innebär ett ansvar för att samla in och sammanställa avdelningens siffror samt följa upp resultat och rapportera vid bokslut. Vidare kommer du arbeta med förberedelse och analys av bokslut, budget, prognos och kostnadsanalyser. Du kommer även arbeta nära ihop med våra andra två controllers inom affärsområdet och hjälpa till med arbete kring de övriga avdelningarna på Affärsområdet.

Din profil

Vi söker dig som har högskoleexamen i ekonomi med aktuell erfarenhet av rollen som controller. Du har goda redovisningskunskaper samt är en van användare av Excel. Arbetet ställer krav på goda kunskaper i svenska såväl tal som skrift. En fördel är om erfarenhet av projektredovisning finns.

För att lyckas i rollen så ser vi att du har en god förmåga att arbeta strukturerat och självständigt. Du motiveras av att samarbeta med olika typer av människor och är en serviceinriktad relationsbyggare. Nära kommunikation med verksamheten förutsätter att du är en god pedagog och tydlig i din kommunikation. Vi ser även att du är van att arbeta med komplexa frågor och planerar, organiserar och prioriterar på ett effektivt sätt. Du identifierar dig med våra värderingar Vi vill framåt, Vi är modiga och Vi bryr oss.

Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Vårt koncernspråk på Mälarenergi AB är svenska och kan erbjuda språkkurs till kandidater som i övrigt uppfyller kraven och är aktuell för tjänsten.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt GDPR.

På Mälarenergi finns många yrkesgrupper och flera fackförbund representerade. Har du frågor kan du kontakta våra fackliga representanter här.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Mälarenergi

Placering

Västerås

Dela jobbannonsen

Anmäl annons