Jobbsafari är en del avschibsted logo

CNC-operatörer till Skövde sökes!

OnePartnerGroup Skaraborg AB · Skövde · Ansök senast 26 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Just nu söker vi utbildade och/eller erfarna CNC-operatörer till våra kunder i Skövde-området!

Om tjänsten
Som CNC-operatör kvalitetssäkrar du produktionsflödet från början till slut. Detta innebär att man programmerar maskiner utifrån ritningar och dagligen kontrollerar maskinernas arbete.

Tjänsten innebär en anställning på OnePartnerGroup Skaraborg och du kommer bli anställd som ambulerande konsult, vilket betyder att du kommer bli uthyrd till våra kunder runt om i Skaraborg. Vi lägger också stor vikt vid att du är trygg och kan anpassa dig efter olika miljöer, arbetsuppgifter och arbetskamrater eftersom detta kan variera.

Vi samarbetar med allt ifrån familjeföretag till stora tillverkande industrier. Våra kunder arbetar inom trä-, plåt- och metallindustrin. Även arbete inom andra branscher kan förekomma. Arbetstiderna varierar beroende på kundens behov. 

Din profil
Nu söker vi dig som är du utbildad CNC-operatör alternativt har motsvarande arbetslivserfarenhet.
Har du kunskaper inom ritningsläsning är det meriterande. Du bör vara öppen för skiftarbete och vi ser gärna att du är tillgänglig omgående alt. inom kort .

Som person trivs du att arbeta inom industrin och har god kännedom om tillverkningsprocesser.
Du noggrann, lyhörd och tar egna initiativ. Det är viktigt med god samarbetsförmåga samt att du hittar lösningar på problem som uppstår.

Du har körkort och tillgång till bil och behärskar svenska i både tal och skrift.

 

Vad innebär det att vara anställd konsult hos OnePartnerGroup?
Tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos någon av våra kunder. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, där du kan dra nytta av din redan befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.
Att du är flexibel värderar vi högt utifrån flera aspekter, detta visar du genom att du kan pendla runt om i Skaraborg lik väl som att du klarar av att ha varierade arbetsuppgifter samt arbetstider.

Vi lägger också stor vikt vid att du är trygg och kan anpassa dig efter olika miljöer, arbetsuppgifter och arbetskamrater eftersom detta kan variera.
Att du är flexibel värderar vi högt utifrån flera aspekter, detta visar du genom att du kan pendla runt om i Skaraborg lik väl som att du klarar av att ha varierade arbetsuppgifter samt arbetstider.

Ansökan
Du söker med ditt CV och personliga brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar dig till att söka via annonsen.
Då det är semestertider vill vi informera dig om att du kan räkna med att höra något från oss tidigast v. 33. Viktigt att notera är att anställning sker löpande, så är du intresserad? Sök, sök, sök!  

Vid frågor angående tjänsten kontakta kandidatansvarig Evelyn Wiseby, Stina Bengtsson eller Vilde Semmelhofer. 


Vi ser framemot din ansökan!

 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

OnePartnerGroup Skaraborg AB

Placering

Skövde

Kontaktperson

OnePartnerGroup Skaraborg AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons