Vi söker chaufför/lagerarbetare/butikssäljare

Mariestads Ekumeniska Råd · Mariestad

·

Ansök senast 11 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Plats: Kyrkornas secondhandbutik i Mariestad


Omfattning: Heltid; 1 tjänst á 100%


Period: Tillsvidare; fr.o.m. 2021-02-01. Vi tillämpar provanställning (6 månader)


Om oss: Kyrkornas secondhandbutik drivs av Mariestads Ekumeniska Råd (dvs Equmeniakyrkan, Korskyrkan, Pingstkyrkan och Svenska Kyrkan i Mariestad). Syftet med butiken är att bedriva försäljning av skänkta varor och använda butikens överskott till humanitära hjälpinsatser. Butiken är en mötesplats för människor som längtar efter arbetsgemenskap och som vill använda sin tid och energi till att bidra till en värdefull verksamhet.


Om dig/Kvalifikationer: Vi söker dig som har B-körkort och körvana av lätt lastbil. Du har god fysik och är ordningsam. Du är även van vid att arbeta i butik och är duktig på kundbemötande och service.


Som person är du serviceinriktad, flexibel och stresstålig. Du trivs med ett varierat arbete, daglig kundkontakt och en händelserik arbetsdag. Tunga lyft förekommer. Vi utgår från att du delar verksamhetens värdegrund!


Arbetsuppgifter:

Du kommer som chaufför vara vårt ansikte utåt då du både hämtar och levererar möbler till givare/kunder. Du kommer att ta hand om logistiken på vårt lager samt vara butikssäljare - främst inom områden; möbler och sport/fritid. Arbetet innebär även hantering, sortering, rengöring och förflyttning av inkommande varor. Arbetstiden är förlagd måndag till fredag (i första hand till butikens öppettider).


Sista ansökningsdag: 11 december 2020


Lön: Fast - månadslön (enligt Handels avtal)


Ansökan: Vi tar endast emot ansökningar via e-post!


Kontakt: Agneta Noreheim, föreståndare Epost: mer.secondhand@telia.com


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Mariestads Ekumeniska Råd

Placering

Mariestad

Kontaktperson

Mariestads Ekumeniska Råd

Ansök via mejl