Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker CE chaufförer för nattarbete till vår splitternya terminal i Timrå!

Vi söker CE chaufförer för nattarbete till vår splitternya terminal i Timrå!

Skellefteå Lastbilsstation AB · Timrå · Ansök senast 25 juli (26 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Arbetsbeskrivning

I rollen som chaufför vid vår splitternya terminal i Timrå blir du en del av ett team på ca 55 personer, både chaufförer och tjänstemän.
Terminalen, som togs i drift i november 2021, är byggd i egen regi och därmed optimalt utformad efter våra behov med b.la. den senaste tekniken inom paketsortering.

Tjänsterna är för linjebilskörning med utgångspunkt från vår terminal i Timrå. Arbetstiden är förlagd till kvällar/nätter. Hos oss är varje bil en egen ekonomisk enhet och du ansvarar för att den linjen du kör bidrar med positiva ekonomiska resultat till företaget i stort.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är snabb i steget, är noggrann och trivs med att köra på natten och med varierande arbetstider. Vi tillämpar alltid provanställning med förhoppning om att det ska övergå i en tillsvidareanställning.

CE-körkort/YKB/ADR och Truckkort är alltså ett krav men vi ser gärna att du har vana från styckegodshantering samt traktorvana.

Om anställningen

Vi månar om våra anställda och erbjuder exempelvis friskvårdbidrag, förstärkt föräldrapenning, rekryteringsbonus, vi ersätter landstingsfinansierad sjukvård upp till högkostnadsskydd och dagligt fika.

Hos Lastbilsstation värdesätter vi mångfald och vi ser därför gärna sökande med olika bakgrund och erfarenheter. Olika perspektiv berikar och hos oss är du alltid välkommen som ditt eget unika jag!

Välkommen att söka tjänsterna som CE-chaufför till vår terminal i Timrå redan idag. Rekrytering sker löpande så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök genom att mejla din ansökan till: jobb@lastbilsstation.se och ange referens "CE-Chaufför natt Timrå"

STATIONERINGSORT: Timrå

OMFATTNING: 100 %, tillträde snarast

ARBETSTID: Kväll/natt

SISTA ANSÖKNINGSDAG: 2022-07-25

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Skellefteå Lastbilsstation AB

Placering

Timrå

Dela jobbannonsen