Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker C-kortchaufförer till vår Transportavdelning på kvällsskift

Vi söker C-kortchaufförer till vår Transportavdelning på kvällsskift

BORÅS ENERGI OCH MILJÖ · Borås · Ansök senast 31 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi söker C-kortchaufförer till vår Transportavdelning på kvällsskift.

Affärsområdet erbjuder ett brett spektrum av avfallshanteringstjänster såsom insamling av kommunalt avfall, farligt avfall och återvinningsmaterial.

Som anställd på avdelningen insamling innebär i huvudsak att tömma kärl åt våra kunder med flerfackslastbil. Arbetet kräver en vilja att göra det lilla extra för både interna och externa kunder. Arbetet är fysiskt och innehåller arbetsuppgifter som att dra kärl från kundens anvisad plats till lastbilen för tömning av innehållet. Som chaufför på insamlingsavdelningen får man vara beredd på att stötta upp inom avdelningens olika transportuppdrag. Hantering av datasystemet EDP Mobile ingår också i tjänsten, samt vård och skötsel av fordon.

Din bakgrund och personliga egenskaper

C-körkort samt YKB är ett krav och förutsättning för tjänsten. Utöver det behöver du ha god lokalkännedom i Borås med omnejd samt god datavana.

Du behöver ha en god fysik för att orka med arbetet, tjänsten innebär hämtning av kärl, många korta gångsträckor, flergånger om dagen in och urstigning ur lastbil.

Som person är du flexibel, ordningsam och har en väl utvecklad samarbetsförmåga. Du är lösningsfokuserad och har en positiv framåtanda. Samt en god förmåga att kommunicera och fatta egna beslut. Stor vikt kommer att läggas vid de personliga egenskaperna.

Vad erbjuder vi?

I detta arbete får du frihet under ansvar och en bra och trygg arbetsgivare. Vi erbjuder marknadsmässiga löner, många förmåner som tex. friskvårdbidrag på 5000 kr/år, fria bad på Borås badhus, avgiften till olika motionslopp, rikskort, m.fl. Utöver det satsar vi på aktiviteter för personalen med vår hälsogrupp, personaldagar och Borås stads Merkraft.

Bra att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning som startar med 6 månaders provanställning med start omgående eller enligt överenskommelse. Tjänsten är till kvällsskiftet och innebär att du har en arbetstid 13.30 – 21.54 Du är välkommen med din ansökan senast den 31 mars 2023 men vänta inte då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor eller vill ha mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Arbetsledare Patrik Nyhlén på patrik.nyhlen@borasem.se

Vår vision är att tillsammans med boråsarna skapa Sveriges mest hållbara kretsloppsstad. Borås Energi och Miljö ansvarar för infrastruktur i Borås såsom fjärrvärme, avfallshantering, vatten och avlopp. Vi har över 350 medarbetare hos oss och 98 olika yrken. Omsättningen uppgår till cirka en miljard. Bolaget ingår i Borås Stadshus och är en av Borås mest spännande och utvecklande arbetsplatser.

Som ett led i att vara en attraktiv arbetsgivare och i vårt säkerhetsarbete genomför vi bakgrundskontroller och drogtester på alla som är aktuella för anställnings hos oss.

Inför varje rekrytering tar vi beslut om vilka rekryteringskanaler vi ska använda och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

BORÅS ENERGI OCH MILJÖ

Placering

Borås

Kontaktperson

Borås Energi och Miljö AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons