Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker Behandlingspedagoger

Humanisthemmet EQ · Uppsala · Ansök senast 11 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

HUMANISTHEMMET EQ


Humanisthemmet EQ, ett vårdföretag i ständig utveckling, söker nu nya medarbetare, både för heltidstjänst och som extrapersonal. Våra värdestyrda verksamheter består av fem HVB-hem, ett stödboende, familjehem och LSS-boende som riktar sig till olika målgrupper, såsom; omsorgsbrist, psykosocial beteendeproblematik, NPF, kriminalitet eller drogproblematik.


Vårt arbetssätt genomsyras av medmänsklighet, ett varmt bemötande och genuint engagemang. På Humanisthemmet EQ värdesätter vi balansen mellan relation, kärlek, omsorg och gränssättning, struktur.

På Humanisthemmet EQ kommer du att arbeta utifrån verksamhetens ledningssystem där ett pedagogisk och humanistiskt förhållningssätt är grundläggande.


Du är närvarande, trygg, stabil, uppsökande och visar engagemang för den enskilde och ditt arbete.

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning motsvarande behandlingspedagog, socialpedagog, socionom eller annan likvärdig utbildning. Du har minst 3 års erfarenhet från arbete med barn och unga. Utbildning inom exempelvis MI, TMO, KBT, rePULS är meriterande. Körkort B är ett krav, liksom goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift. Teckenspråkskompetens är meriterande.


Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du ska vara trygg och har god förmåga att hantera olika typer av situationer och ha förmåga att möta individen utifrån hens förutsättningar och behov. Du har god samarbetsförmåga, är engagerad, tålmodig och flexibel samt har god förmåga att skapa delaktighet.


Berätta gärna i din ansökan om det är någon särskild målgrupp som du önskar arbete med.


Har du frågor om tjänsterna är du välkommen att maila din fråga till info@humanisthemmet.se

Sista ansökningsdagen är 2020-12-11.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Humanisthemmet EQ

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Humanisthemmet Eq AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons