Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi söker barnmorskor till vårt team i Malmö!

Vi söker barnmorskor till vårt team i Malmö!

Baby Screen Sweden AB · Göteborg · Ansök senast 31 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu finns möjligheten för dig som legitimerad barnmorska med vidareutbildning inom obstetriskt ultraljud att ansluta dig till vårt team på Babyscreen som ingår i koncernen iDr Medical. iDr Medical är idag en snabbt växande koncern med flera bolag inom hälso- och sjukvård, laboratorier och klinikverksamheter. Denna tjänst är kopplad till företagets nya tjänster som avser fosterdiagnostik och obstetrik. Vi på Babyscreen söker dig som brinner för yrket och som gillar att arbeta med motiverade kollegor på ett företag där innovation, passion, kunskap och forskning möts.

Varför jobba med oss på Babyscreen?

Babyscreen befinner sig i en viktig fas på sin tillväxtresa och nu vill vi utöka med din expertis för att kunna fortsätta leverera högklassig vård.

Vi är ett svenskt nyetablerat företag som satsar på modern teknologi. Viktigast av allt har vi erfaren, kompetent och professionell personal med många års erfarenhet av fosterdiagnostik. Vi är ett dedikerat och kompetent team som stöttar varandra i det dagliga arbetet.

På Babyscreen är vi måna om att du som medarbetare har en god arbetsmiljö. Vi har högt i tak och vill att våra medarbetare är med och bidrar till en härlig atmosfär. Du gillar korta beslutsvägar och ser möjligheterna i den flexibilitet som tjänsten erbjuder. Du söker dig till oss på Babyscreen för att du vill att din kompetens och kunskap tillvaratas.

Hos oss får du även;

  • Individuell lönesättning
  • En kvalificerad tjänst på ett framgångsrikt, expansivt företag
  • En dynamisk arbetsplats med spetskompetens som kan stötta dig i ditt arbete
  • Intern specialistläkarkompetens
  • Friskvårdsbidrag
  • En unik möjlighet att vara med och forma dina arbetsförhållanden där vi är öppna för önskad sysselsättningsgrad.


I arbetsuppgifterna som Barnmorska hos oss ingår bla fosterultraljud i tidig graviditet, viabilitetskontroller, blodprovstagning, fertilitetskontroller mha hormonanalyser i blod, riskbedömning för pre-eclampsi, remittering för och registrering av analyssvar för NIPT, rådgivning samt i förekommande fall remittering till specialistmödravården. Utbudet kommer utökas i framtiden och kan komma att justeras beroende på din individuella kompetens.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska, med fortbildning och god vana av tidiga ultraljud och har en utvecklande, målinriktad och driftig personlighet där nya arbetsuppgifter och metoder ses som något utmanade och sporrande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och din förmåga att arbeta patientsäkert samt bemöta patienter, anhöriga och kollegor. Du skall alltid ha patienten i fokus och ha som mål att alla kunder skall känna sig trygga och vara nöjda efter ett besök hos oss. Du skall ha arbetat som barnmorska i minst 3 år samt vara vidareutbildad inom obstetriskt ultraljud. Tidigare arbete inom fosterdiagnostik är ett krav.

Utöver detta ser vi gärna att du är driven och intresserad av att utveckla företaget tillsammans med oss.

Kvalifikationer

  • Akademisk utbildning inriktning barnmorska
  • Vidareutbildning inom obstetriskt ultraljud
  • Minst 1 års erfarenhet från ultraljudsarbete
  • Behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
  • Självgående
  • Analytisk och detaljorienterad
  • Samarbetsvillig
  • Noggrann
  • Behärskar basalt tidigt fosterultraljud


Tjänstens omfattning

Deltid – Heltid (enligt överenskommelse)

Förväntat startdatum : Enligt överenskommelse.

Vi ser gärna att du vid intresse skickar din ansökan så snart som möjligt till: amanda.racic@idr-medical.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Baby Screen Sweden AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Babyscreen Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons