Vi rekryterar erfarna .NET/ C# -utvecklare till Infobric

Procruitment · Jönköping

·

Ansök senast 31 okt. (8 dagar kvar)

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om vår kundInfobric är en företagsgrupp inom IT och elektronik som utvecklar lösningar som ökar effektiviteten och säkerheten på byggarbetsplatser. De är marknadsledande i sin bransch och har en central roll på drygt 16 000 byggarbetsplatser, med flera av Europas största byggföretag bland sina kunder.

Kärnan i deras erbjudande är den webbaserade tjänsten Infobric Ease, som i realtid kommunicerar med 10 000-tals uppkopplade elektronikenheter. Genom åren har de vunnit flera priser för sina innovativa produkter och är bland de snabbast växande teknikbolagen i Sverige.

Infobric grundades 2004 i Jönköping. I centrala lokaler, med en fantastisk utsikt över staden, finns huvudkontoret med bland annat försäljning, produktutveckling och kundservice. De har dessutom säljkontor på flera platser i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien. Idag är de ett engagerat team på ca 200 medarbetare och omsätter 300 MSEK (2019).

Om tjänsten
I rollen som utvecklare kommer du att arbeta med produktutveckling som landar i vilka features som skall utvecklas, prioriteras och förbättras. Arbetet innefattar ständig nyutveckling i befintlig plattform samt att analysera features efter specade krav med prioriterade uppgiftsflöden i stödverktyget Jira.

Du ansvarar för de uppgifter du tar dig an och arbetar med dessa i din egna takt - behövs stöttning och support lyfts detta i teamet och med andra seniora utvecklare för att hitta lösningar.

I din roll som erfaren utvecklare kommer du, tillsammans med tech lead, guida och leda juniora utvecklare. För att trivas har du ett brinnande intresse för programmering och har en vilja att utveckla i C#.

Du kommer att ingå i en stimulerande, utvecklande grupp i tillväxt.
Idag består teamet av två utvecklare och en tech lead. Agil arbetsmetodik tillämpas med två veckors sprintar och dialogen med teamet i Jönköping kan ske på både svenska och engelska. Veckomöten tillsammans med offshore teamet sker på engelska.

Din kompetens

För att vara aktuell för tjänsten vill vi att du överensstämmer med nedanstående:
  • Flera års erfarenhet av utveckling i C#
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom objektorienterad programmering
  • Relevant utbildning inom datateknik
  • Förmåga att kommunicera på engelska i tal och skrift
Det ses som meriterande med inget krav att du som söker stämmer in på följande:
  • Goda kunskaper inom WebAPI och REST
  • Kunskaper inom JavaScript/jQuery
Som person har du ett brinnande teknikintresse, gillar att följa teknikutvecklingen och uppskattar att diskutera kod och lösningar på en teoretisk nivå.

Övrigt

För den här tjänsten kommer du att anställas direkt av vår kund Infobric.

Lön: Fast månadslön
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid
Placeringsort: Jönköping

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss
Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Procruitment

Placering

Jönköping