Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi på Optimal söker erfarna personliga assistenter

Optimal Assistans i Göteborg AB · Göteborg · Ansök senast 26 nov.

Deltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om företaget:


Optimal Assistans i Göteborg AB startades 2005. Det centrala för oss är att skapa en individuellt utformad assistans som är Optimal för varje enskild individ: Optimal Assistans i Gbg AB som finns Nära Dig och är Delaktiga i hur Du vill ha Din assistans som ger Dig Självständighet.


Som personlig assistent hos oss på Optimal Assistans får du tillgång till kompetensutveckling, du har också nära kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal med KFO-kommunal samt erbjuder friskvårdsbidrag.


Vi söker dig som:

• Är lyhörd, stabil och trygg person

• Kan ställa upp och vara flexibel samt jobba dag, natt, kväll och helg.

• Har erfarenhet av arbete inom vård och omsorg

• Har körkort (gärna)

Du har ett professionellt förhållningssätt och är trygg i din yrkesroll. Du har erfarenhet av arbete som personlig assistent. Är du undersköterska är det en merit. Du tycker om utmaning och kan arbeta efter rutiner men kan också ta självständiga beslut utefter situation utifrån kundens behov och önskemål. Du är en empatisk och inkännande person, med ett gott humör.

Stor vikt kommer att läggas kring personlig lämplighet.

Arbetsuppgifter:


De flesta brukare behöver hjälp i sin vardag vilket bla. innefattar hjälp med matlagning, medicin-hantering, städning, och följa med på aktiviteter. Det förekommer också intimhygien, lyft och förflyttningar, andningshjälp samt sondmatning.

Arbetstiden är varierande. Du arbetar dag, kväll eller natt på rullande schema. Du ska klara att arbeta efter rutiner då det är av stor vikt att följa ett dagsschema hos kund. Du har erfarenhet av att arbeta med personer som har funktionsnedsättning. Du är lyhörd för kundens behov och är professionell i din yrkesroll. Körkort ett måste hos några av våra kunder.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Optimal Assistans i Göteborg AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Optimal Assistans i Göteborg AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons