Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi har flera tjänster till Däckbytesäsongen -24

Vi har flera tjänster till Däckbytesäsongen -24

Bemanningspoolen i Värnamo AB · Värnamo · Ansök senast 25 mars (27 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vi har flera tjänster till däckbytesäsongen -24. Det brukar starta mitten mars och pågå i ca 4-6 veckor beroende på väder.

Serviceman/Kundrådgivare

Här tar du emot kund som ska byta hjul på sin bil. Du ser till att kund får information om bytet och du sköter bokningar och planering med verkstaden. God datavana serviceminded är ett krav.

Däcktvättare
Du planerar fram hjul som ska bytas under dagen. Samtidigt som du planerar fram sommarhjul tar du emot vinterhjul, tvättar dem och sätter tillbaka dem i däckhotell. Du bör vara fysiskt stark då det förekommer mycket lyft. Du ska ha struktur och Truckkort är ett stort plus.

Hjulskiftare
Du byter hjul på bilarna. Man jobbar i team på varje bil och emellanåt är det högt tempo. Du får dock aldrig tumma på säkerheten, hjulen ska på säkert och ordentligt. Se kravspec nedan.

  • Praktiskt handlag eller viss erfarenhet
  • Intresse för bilar och teknik
  • B körkort är ett krav
  • Du är snabb, flexibel och tar egna initiativ

För att passa in hos våra uppdragsgivare så ser du möjligheter i arbetet, du tar egna initiativ och vill hugga i under en intensiv period. I förlängningen finns det stora möjligheter för rätt person till andra uppdrag både inom motorbranschen och industrin.

 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bemanningspoolen i Värnamo AB

Placering

Värnamo

Kontaktperson

Bemanningspoolen i Värnamo AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons