Jobbsafari är en del avschibsted logo

Vi erbjuder sommarjobb som processoperatör i Örnsköldsvik

OnePartnerGroup Örnsköldsvik · Örnsköldsvik

·

Ansök senast 19 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

OnePartnerGroup Örnsköldsvik söker nu 2 processoperatörer till kund i Örnsköldsvik. Du kommer att vara anställd av OnePartnerGroup och uthyrd till kund. Uppdraget är över sommarperioden med inskolning på timmar under våren 2021.

Dina arbetsuppgifter

Som processoperatör kommer du att tillsammans med dina kollegor ansvara för produktionen. Arbetet består till stor del av övervakning och enklare produktionsunderhåll samt utföra provtagning i produktionen och på färdig produkt som du sedan analyserar.  Viss felsökning förkommer samt andra förekommande arbetsuppgifter på avdelningen.

Exempel på arbetsuppgifter kan vara:

  • Enklare produktionsunderhåll så som spolning och silbyten
  •  Provtagning och analys
  •  Övervakning av processerna

Arbetet innebär skiftgång enligt ett 4-skiftschema med med tolvtimmars arbetspass, dag eller natt. Skiftschemat under sommaren är flytande beroende på vilka skift som behöver bemannas.

Din profil

Som person är du engagerad, noggrann och drivande. Du trivs med att få saker gjorda och du har lätt för att samarbeta med andra. Här erbjuds ett utvecklande arbete på en trivsam arbetsplats med god laganda där kvalité och god arbetsmiljö är ledord. 

Du som söker:

  • Är studerande, troligen går du ut andra eller tredje året på gymnasiet våren 2021
  • Är teknisk och nyfiken som person
  • Har god fysik
  • Har goda kunskaper i svenska avseende tal och skrift

Körkort B är ett krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningsomfattning

Heltid. Inskolning på timmar då skolans schema tillåter från Mars/April.

Anställningsform

Visstidsanställning, start enligt överenskommelse. 

Arbetstid och lön

Skiftgång/Fast lön

Övrig information

Urval sker löpande så välkommen med din ansök redan idag, sista ansökningsdag 2021-02-19. Du skickar in ditt cv och personliga brev via onepartnergroup.se. Vid frågor om tjänsten kontakta Ann Nordgren på ann.nordgren@onepartnergroup.se eller 0660-689 604.

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till onepartnergroup.se
 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

OnePartnerGroup Örnsköldsvik

Placering

Örnsköldsvik

Kontaktperson

OnePartnerGroup Örnsköldsvik AB