Vi är i behov av timanställda sjuksköterskor både dag, kväll och natt.

Bollebygds kommun · Bollebygd

·

Ansök senast 31 dec. (26 dagar kvar)

Om arbetsplatsen
Unga, expansiva Bollebygd är en kommun med framtidspotential som präglas av en helhetssyn, hållbar utveckling och tillväxt. Kommunen strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetarskap och ledarskap präglas av delaktighet och påverkansmöjligheter. I Bollebygd bor knappt 10 000 invånare. Endast 30 minuter från Göteborg, Borås och Alingsås ligger Bollebygd geografiskt bra till. Kommunen har ett rikt friluftsliv med skidbacke, vackra vandringsleder och golfbana i herrgårdsmiljö. Bollebygd har välutvecklade verksamheter med bra kvalitet och ett rikt näringsliv med över 1000 företagare. Läs gärna mer på bollebygd.se I kommunen är vi cirka 650 medarbetare och vi har några av Sveriges viktigaste uppdrag. Barns lärande, god vård och omsorg, hållbar samhällsutveckling och miljöfrågor är bara några exempel. Vi söker nu sjuksköterskor för timanställning, dag, kväll och natt i Bollebygds Hemsjukvård. Vi erbjuder dig ett varierande arbete med mycket ansvar och stort inflytande. Du kommer arbeta i en kreativ och positiv arbetsgrupp präglad av närhet mellan kollegor, chef och beslutsfattare. Arbetet är omväxlande och till stor del förlagt till människors hem.

Arbetsuppgifter
I tjänsten ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter där vårt arbete präglas av lika värde, omtanke och professionellt förhållningssätt. Samarbetet med kollegorna i sjukskötersketeamet är centralt och du förväntas även ha nära kontakt med såväl interna som externa aktörer såsom omvårdnadspersonal, rehabiliteringspersonal och myndigheter. Dokumentation sker i Procapita.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har B-körkort. Du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Är du specialistutbildad sjuksköterska inom distrikt, narkos, iva, ambulans, psykiatri eller vård av äldre ses det som meriterande. Meriterande är även om du är sjuksköterska/ specialistsjuksköterska med förskrivningsrätt. Som person är du initiativtagande och har god samarbetsförmåga. Vidare har du fallenhet att självständigt planera och genomföra ditt dagliga arbete. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet!

Övrigt
Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, vänta därför inte med din ansökan! Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bollebygds kommun

Placering

Bollebygd

Kontaktperson

Charlotta Englund

073-4647409