Jobbsafari är en del avschibsted logo

Verktygsmakare sökes

Wikan Personal · Värnamo · Ansök senast 11 apr.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

Som verktygsmakare hos kund kommer du arbeta med förebyggande underhåll och reparation av pressverktyg, bockverktyg samt övrigt förekommande plåtbearbetningsverktyg.
Det kan förekomma viss nybyggnation av mindre pressverktyg och arbetsuppgifter som provkörningar, ändringar, felsökning och kompletteringar i både nyinköpta och befintliga verktyg.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Vi söker dig med avklarad gymnasieutbildning inom verkstad/teknik samt med tidigare erfarenhet av verktygsarbete.
Du är ordningsam, arbetsvillig, driven, samt har förmåga att ta helhetsansvar för ditt arbete. Du ska ha erfarenhet av mätteknik och ritningsläsning samt tycka om att lösa problem. Erfarenhet av plåtbearbetningsbranschen är meriterande. Vi ser att du är driven, positiv och serviceinriktad då du kommer att ha kontakt med kollegor och leverantörer vilket kräver att du är en social person. Du ska vara prestigelös och kunna hjälpa till i andra delar av företaget vid behov. Längden på din arbetslivserfarenhet är inte avgörande utan det är ditt driv att utvecklas som avgör. Krav är att du har erfarenhet från industrin och att du skriver, talar och läser svenska obehindrat.

Information och kontakt

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag då vi gör löpande urval.
Är detta intressant för dig bör du därför söka tjänsten genast.

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 330 Msek och har omkring 700 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Wikan Personal

Placering

Värnamo

Kontaktperson

Oskar Håkansson

oskar@wikan.se0383-410043

Dela jobbannonsen

Anmäl annons