Jobbsafari är en del avschibsted logo

Verkstadstekniker till MULTIVAC AB

Multivac AB · Lund · Ansök senast 7 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Till en av Sveriges snyggaste, renaste och mest moderna verkstäder söker vi nu dig med ett öga för kvalitet och ett starkt intresse för att jobba praktiskt med teknik. Söker du en roll där du får kontinuerlig utbildning och utveckling? Då är detta tjänsten för dig! Som bonus kan vi erbjuda dig möjligheten att arbeta i ett företag som marknads- och teknikledande inom sin bransch.

Tjänstebeskrivning
MULTIVAC är marknads- och teknikledande inom förpackningsbranschen. Våra förpackningsmaskiner används bland annat inom livsmedelsindustrin, life science och medicinsk industri. I vår verkstad i Lund servar vi kunder i Skandinavien, Baltikum, Polen och på Island - vår huvudfokus är att reparera och renovera svetsplattor och värmeplattor till befintliga förpackningsmaskiner men vi utför även reparationer av bl a lyftsystem och kraftcylindrar.

Som verkstadstekniker hos oss blir du del av ett sammansvetsat och kompetent verkstadsteam bestående av fyra personer. Arbetet följer en noggrann planering och process och arbetsuppgifterna varierar från dag till dag. Vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Blästring och teflonisering av svets- och värmeplattor
  • Demontering/montering och inspektion av svets- och värmeplattor
  • Testa renoverade och nytillverkade svets- och värmeplattor samt andra förekommande maskintillbehör
  • Vid behov, reparera maskiner i verkstaden
Din profil
Som person utmärks du av ditt tekniska intresse, din noggrannhet och din känsla för kvalitet. Du är hands on, är allmänt händig och du tar varje tillfälle du ges att utöva dina tekniska kunskaper i praktiken. För oss är det av yttersta vikt att den vi anställer har en vilja att lära sig våra produkter och rutiner. Vi söker dig som liksom verkstadens övriga medarbetare alltid strävar efter att förbättra dina egna färdigheter såväl som verkstadens rutiner och processer.

Då våra produkter innehåller en stor bredd sett till teknik är all teknisk erfarenhet, utbildning och kunskap meriterande. Kanske arbetar du idag som bilmekaniker, billackerare, servicetekniker eller i en annan teknisk roll där noggrannhet och känsla för kvalitet är A och O. Kanske jobbar du idag med något helt annat men har tekniska/praktiska intressen privat och en önskan om att i framtiden jobba "med händerna".

Vad MULTIVAC erbjuder dig
Hos oss får du arbeta med högkvalitativa produkter tillsammans med ett trevligt och kompetent gäng som gillar att hitta på saker tillsammans, i och utanför verkstaden. Du kommer ges en gedigen introduktion och löpande kompetensutveckling.

Du arbetar nära dina teamkolleger men även bolagets övriga medarbetare. Våra medarbetare uppmuntras att ta initiativ och alla välkomnas att vara med och påverka.

Ansökan
Låter det intressant? Då är du är varmt välkommen att söka via ansökningsformuläret. Sista ansökningsdag är 2021-09-08, men vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att ansöka. Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering. För frågor rörande rekryteringsprocessen och rollen, vänligen kontakta ansvarig Rekryterare Björn Jonasson; bjorn.jonasson@roirekrytering.se alternativt 0709-261 227.

Om MULTIVAC
MULTIVAC är ett familjeägt tyskt bolag med 6400 medarbetare och 85 dotterbolag världen över. MULTIVAC AB är ett dotterbolag till den tyska koncernen och drivs som ett eget bolag men med den solida koncernen i ryggen. MULTIVAC är marknadsledande och teknikledande inom förpackningsbranschen. Förpackningsmaskinerna används bland annat inom livsmedelsindustrin, life science och medicinsk industri. I Sverige, Lund finns cirka 30 medarbetare och en stabil omsättning på cirka 100 mSEK per år.

Läs mer på: www.multivac.com

Välkommen med din ansökan och CV!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Multivac AB

Placering

Lund

Dela jobbannonsen

Anmäl annons