Jobbsafari är en del avschibsted logo

Verkstadsmekaniker

Falks Markentreprenad AB · Vårgårda · Ansök senast 30 juni (2 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Verkstadsmekaniker - anställd hos vår kund.

Fordonsmekaniker - varierad roll.

Vi söker en driftig allround mekaniker som vill vara med och ta hand om vår kunds maskinpark. Ett mark och anläggningsföretag med egna maskiner och förare. Är du flexibel, gillar att arbeta mot uppsatta mål och tycker om att vara med och utveckla din arbetsplats, då är du den vi söker. Är du dessutom positiv, ansvarsfull, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra så kommer du att passa hos vår kund. Du kommer utgå från kundens lokaler i Vårgårda.

Arbetsbeskrivning

Du kommer primärt arbeta med kundens egna maskinpark: Hjullastare, grävmaskiner och servicebilar.
  • Service
  • Reparationer
  • Underhåll
Du kommer främst jobba i verkstaden men du kommer också vid behov åka ut på plats och serva de olika maskinerna som är igång om det inte går att supporta maskinföraren som ett första steg. Du stöttar givetvis med att hålla ordning på verkstaden. En bred roll med mycket ansvar.

Har du ingen erfarenhet av just dessa maskiner så kanske du jobbat som bilmekaniker (el) eller med lastbilar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Vår kund erbjuder fast månadslön och övriga villkor enligt kollektivavtal.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har ett brinnande intresse och engagemang och att du gillar att meka med fordon. Det är mer viktigt hur du är som person och att du trivs med att serva och reparera olika fordonstyper. Rollen innebär ett stort kontaktnät och det är av stor vikt att du är postiv och gör rätt prioriteringar. Du blir en sammanhållande länk och det är därför viktigt att du är en god ambassadör för vår kund.

Detta är en rekrytering och du blir direkt anställd av vår kund, skicka din ansökan till Cecilia@prowork.se eller ring 0709838465 om du har några frågor.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Falks Markentreprenad AB

Placering

Vårgårda

Kontaktperson

Cecilia Grönlund

070-9838465

Dela jobbannonsen