Verkstadsmekaniker

Fri-Bo i Sollebrunn AB · Alingsås

·

Ansök senast 14 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Servicetekniker/Verkstadsmekaniker

Nu söker vi Dej som känner dej sugen på att bli en del av vårt härliga arbetslag, här på Fri-bo i Sollebrunn AB. Den tjänst som idag är sökbar innebär den om verkstadsmekaniker till vår auktoriserade husvagns- och husbilsverkstad.

Som mekaniker hos oss så består ditt arbete främst i att utföra leveransservice, montera extrautrustning, serva och reparera husvagnar och husbilar.

Det som är aktuellt är en heltidstjänst med fast anställning. Detta efter visstids provanställning för att allt ska kännas rätt, för både Dej och Oss.

Arbetsuppgifterna varierar lite efter säsong och är inte statiska. Exempelvis på våren så är det i huvudsak objekt som inför försäljning eller leverans, ska servas och få extrautrustning monterad. Efter högsäsong i september och framåt kan det vara frågan om lite mer omfattande/större jobb med reparationer, gällande ex. försäkringsärenden. Husvagnar och husbilar är ju som ett rullande hem och har då: sängar, kök, badrum, chassi etc., vilket leder till nya utmaningar varje dag. Jobbet består således i arbete med chassi, träkonstruktion, 12v & 230v, vatten gasol, plåt m.m.

Som anställd på Fri-bo blir du del av ett stabilt och gediget mindre, men växande familjeföretag. Du blir också del i en grupp med riktigt genuint härliga människor, som har nära till skratt, glimten i ögat och ett hjärtligt kamratskap. Vår ambition är att det ska vara roligt på jobbet, samtidigt som vi också försöker att gemensamt ha roligt emellanåt efter jobbet, då vi hittar på trevliga saker att göra tillsammans.

Fri-bo grundades för 40 år sedan och då vi inte har hög personalomsättning har många av oss jobbat här under många år. Det blir lätt så när man trivs!

Vi är i dagsläget 17st. anställda och utgör en av Sveriges största husvagns & husbilsfirmor där vi bl.a. har en ledande position gällande alla våra Nymärken sett till husvagnar.

Vi säljer ca 500 fordon om året. Kundkretsen består av många återkommande trogna kunder, men också riktigt många nya kunder, som får företaget att fortsatt expandera.

Som mekaniker ser vi gärna egenskapen om att gilla att hitta lösningar, istället för att se problem. Egenskapen om att både kunna jobba självständigt men också fungera i grupp är en förutsättning. Gällande eventuell problemlösning så har man här tryggheten i att vi jobbar som ett team och hjälper således varandra. All kunskap inom att meka, träsnideri, arbeta med metaller, 12v, 230v, vvs etc är ett plus.

Krav är B-körkort. Plus är utökat B eller BE körkort.

Vi ser gärna att du hör av dej snarast om du är intresserad av att bli en i vårt team. Ring gärna så bestämmer vi hur vi går vidare. CV alt. personligt brev skickas till kontaktperson:

Mattias Carlsson

tele: 0735-521625

mail: mattias@fri-bo.com

#jobbjustnu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Fri-Bo i Sollebrunn AB

Placering

Alingsås

Kontaktperson

Fri-Bo i Sollebrunn AB

Ansök via mejl