Jobbsafari är en del avschibsted logo

Verkstadsmekaniker till Gruvöns bruk

Verkstadsmekaniker till Gruvöns bruk

Billerudkorsnäs Gruvöns Bruk · Grums · Ansök senast 22 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Underhållsavdelningen huvuduppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela brukets produktionsutrustning. Vi arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet på hela produktionsanläggningen och öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet. Du tillhör sektionen Mek som är en del av Underhållsavdelningen och som servar hela bruket. Gruppen består av 14 medarbetare som nu behöver en ny kollega. Tjänsten är på heltid, dagtid och tillsvidare.

Som verkstadsmekaniker ingår du i en grupp som ansvarar för såväl tillverkning som reparation av mekanisk utrustning för massa-, papper- och kartongtillverkning. Du är också behjälplig till andra reparationsarbeten som kan förekomma samt vid stopp stötta produktionsavdelningarna.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett tekniskt intresse, hög servicekänsla och stort ansvarstagande. Du har troligen 3-årigt gymnasium inom det industritekniska området alternativt att du på annat sätt eller genom annan utbildning förvärvat motsvarande kunskaper. Praktisk erfarenhet av mekaniskt reparations- och underhållsarbete, med fördel processindustri, är meriterande. Goda datakunskaper är ett krav. Vi arbetar i IFS och har du tidigare arbetat i detta eller annat underhållsprogram ser vi positivt på det.

Det är meriterande om har

· Erfarenhet av ritningsläsning

· Lagerutbildning

· Erfarenhet av lättare svetsarbeten

Personliga egenskaper

Vi söker dig som har högt säkerhetstänk och är serviceinriktad, självgående, noggrann och ansvarstagande. Tycker du om att tänka efter före och har förmåga att självständigt kunna lösa problem så kan vi erbjuda ett utmanande arbete i utvecklande miljö. Det är viktigt för oss att våra medarbetare har intresse för att kontinuerligt vidareutbildas inom yrkesområdet.

Att hitta rätt medarbetare för oss är viktigt så välkommen med din ansökan där du berättar om vad du kan bidra med hos oss.


Kontakta oss

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta

Peter Larsson, Sektionschef Mek, tfn 0555-41266

Stellan Danielsson, Sektionschef Lut & Ånga, tfn 0555-41590

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Billerudkorsnäs Gruvöns Bruk

Placering

Grums

Kontaktperson

Billerudkorsnäs Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons