Jobbsafari är en del avschibsted logo

Verkstadsmedarbetare inom plåtslageri

VMP Bemanning AB · Katrineholm · Ansök senast 11 juni

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om kunden
Vi söker nu en verkstadsarbetare inom plåtslageri för anställning hos oss och uthyrning till vår kund i Katrineholm. Uppdraget är inledningsvis sex månader och därefter finns goda möjligheter till direktanställning hos kundföretaget. Heltid dagtid. Behovet är omgående och uppstart sker efter överenskommelse.

Om oss
VMP är en nischad och stark leverantör av traditionell bemannings- och rekryteringstjänster inom verkstads- och produktionsindustrin samt bygg- och elbranschen. VMP ingår i Palm & Partners Gruppen som består av starka varumärken för Bemanning, Rekrytering, Omställning och Search.

VMP arbetar med alla typer av yrkeskompetenser inom industrin, såväl yrkesarbetare som tjänstemän. Som anställd på något av VMP lokalkontor får du möjligheten att jobba med i projekt och på olika byggföretag. VMP samarbetar idag med såväl stora nationella byggföretagen som lokala mindre firmor. VMP är medlemmar i Kompetensföretagen och auktoriserat bemanningsföretag.

VMP samarbetar med företag och organisationer inom områdena bemanning, rekrytering, entreprenad & outsourcing samt Karriär & Utveckling. Inom bemanning och rekrytering är industri-, bygg- och elteknikföretag våra största kundgrupper. Vi jobbar utifrån långsiktiga relationer med såväl våra kunder som anställda. VMP är ett auktoriserat bemannings- och omställningsföretag, medlemsföretag i Sveriges Byggindustrier (BI) och Elektriska Installatörsorganisationen (EIO). Hela kedjan innehar DNV kvalitets- och miljöcertifiering. Välkommen att läsa mer om oss och se alla våra aktuella karriärmöjligheter på vår hemsida www.vmp-group.se

Följ VMP på Facebook, LinkedIn och vmpgroupsverige på Instagram. Gilla och dela gärna det som tilltalar dig!

Arbetsbeskrivning
Verkstadsarbete; maskinell och manuella tillverkning (klippning och bockning) av plåtdetaljer exempelvis fönsterbleck och lister. Detaljer tillverkas i något större antal men även enstyckstillverkning förekommer. För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom plåtslageri hos kunden.

Utbildning
Vi ser gärna att du har gått bygg- och anläggningsprogrammet eller annan praktisk gymnasieutbildning.

Erfarenhet
Vi söker dig med erfarenhet från plåtslageri, plåtarbete eller som har annan hantverkserfarenhet som är jämförbar.

Personliga kvalifikationer
Vi söker en lojal, prestigelös och arbetsmotiverad person med hög närvaro. Tjänsten kräver att du är händig, yrkesstolt och har en naturlig känsla och blick för hantverk, kvalitet och slutresultat. För jobbet krävs goda kunskaper i svenska både i tal och skrift. Körkort är ett krav.

Ansökan
Du söker tjänsten via länken eller på www.vmp-group.se Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

VMP Bemanning AB

Placering

Katrineholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons