Verkstadslärare

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering · Östhammar

·

Ansök senast 11 okt.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om företaget

Gymnasieskola i Östhammars kommun med goda pendlingsmöjligheter till både Tierp och Uppsala.

Dina arbetsuppgifter

Rekrytering av verkstadslärare.

Som gymnasielärare hos oss är du knuten till både näringslivet och skolan, och har goda möjligheter att utveckla både arbetet och dig själv. Du ingår i ett arbetslag som tillsammans ansvarar för en årskurs och du fungerar som mentor för eleverna. Som betygssättande lärare har du bl.a. utvecklingssamtal med dina mentorselever. Du dokumenterar dessa utvecklingssamtal enligt fastlagda riktlinjer och handleder dina elever i olika projektarbeten. Undervisningen är på gymnasial nivå.

Din profil

Vi söker en verkstadslärare med inriktning på b.la. Avhjälpande underhåll, Materialkunskap, Produktutveckling och, Ritningsläsning på gymnasial nivå. Meriterande är om man även har allmänna kunskaper i verkstadsteknik, CNC- Teknik samt pedagogisk utbildning sedan tidigare och erfarenhet inom undervisningen. Du kommer som lärare utbildas under tiden och växa in i rollen. Vi söker dig som gillar att arbeta i team med engagerade kollegor och ambitiösa elever, samtidigt som du får ta ansvar och känna delaktighet i skolans utvecklingsarbete.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering. Du kan både självständigt och i samarbete med andra planera och genomföra den pedagogiska verksamheten samt utvärdera arbetet. Du känner stort engagemang för den enskilde eleven och dennes utveckling och du har förmåga att sprida kunskap på ett pedagogiskt sätt så att alla elever kan lära och utvecklas. Då vår skola är liten behöver du vara kreativ och flexibel för att lyckas i din roll.

Tjänsten är på heltid och börjar med sex månaders provanställning. Start under höstterminen 2020 eller enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Vi intervjuar löpande så tjänsten kan tillsättas innan annonsen löper ut, anställning sker direkt av skolan men rekryteringsprocessen hanteras av Clockwork Skolrekrytering. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Fred Hussein fred.hussein@clwork.se eller telefon/sms 073-351 27 27

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Följ oss gärna på:
www.pedagogjobb.nu
Facebook.com/skolbemanning

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering

Placering

Östhammar

Kontaktperson

Fred Hussein

073 351 27 27