Jobbsafari är en del avschibsted logo

Verkstadschef

Norrlands Bil · Skellefteå

·

Ansök senast 7 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Norrlands Bil söker nu en Verkstadschef för personbilar till vår anläggning i Skellefteå. Vi satsar stort för att möta våra kunders högt ställda förväntningar. Om du vill vara med på en spännande resa och representera ett av branschens starkaste varumärken tror vi att du kommer att trivas hos oss på Norrlands Bil. Som arbetsgivare erbjuder vi dig ett utmanande arbete och en möjlighet att arbeta i en spännande och expansiv organisation. Du erbjuds goda möjligheter till kontinuerlig utbildning för din utveckling i arbetet.

Om tjänsten
Rollen som Verkstadschef innebär att du ansvarar för driften av verkstaden och lager där du har personal-, uppföljnings-, budget- och resultatansvar. Du leder och fördelar arbetsuppgifter och säkerställer en god arbetsmiljö. Mycket fokus kommer att ligga på ledarskapet och processarbete, vilket innebär att coacha medarbetarna samt vidareutveckla befintliga rutiner och skapa en effektiv verksamhet.

Vem är du?
Vi söker dig som delar våra värderingar där kunden är i fokus, laganda, ärlighet och personligt engagemang. Vi ser dessa ledord som en viktig kompass för hur vi ska vara och på vilket sätt vi uppnår de mål som finns för vår verksamhet. Vårt mål är att kunderna skall vara utomordentligt nöjda efter ett besök hos oss.

Vi söker dig som har erfarenhet av att leda personal och utveckla verksamheter. Vidare söker vi dig som har lätt för att kommunicera, känner dig trygg i rollen som ledare och har ett coachande förhållningssätt till dina medarbetare. Du tar vara på det som fungerar bra, är lyhörd och genomför förbättringar. Att hålla en hög kvalitet är viktigt för dig och du har god planerings- och prioriteringsförmåga. Du trivs med ett högt tempo samt omväxling och variation i arbetet. Utmaningar inspirerar dig och du har förmåga att skapa god stämning och laganda.

Kvalifikationer
  • Erfarenhet från ledande roll med personal- och ekonomiskt ansvar
  • God administrativ
  • Tekniskt intresse
  • Goda digitala kunskaper
  • B-körkort
  • Erfarenhet från bilbranschen är meriterande
Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper.

Frågor och ansökan
Har du frågor kring tjänsten kontakta Servicemarknadschef Daniel Axelsson 0911–234069

Välkommen med din ansökan senast 2021-02-07 via Ansök Nu

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Norrlands Bil

Placering

Skellefteå

Kontaktperson

Daniel Axelsson

0911234069