Verkstadschef

FERMECO AB · Piteå

·

Ansök senast 31 okt. (1 dag kvar)

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Verkstadschef i din ansökan

Verkstadschef

Fermeco AB i Piteå är verksamma inom stålbyggnadssektorn med kunder främst inom bygg- och industri. Verksamheten omfattar konstruktion, tillverkning och montage av stålstommar och fackverkstakstolar till byggnader, byggnadssmide samt ytbehandling i egen anläggning.

Till våren går vår verkstadschef i pension och därför söker vi nu hans ersättare.

Vill du delta i en intressant bransch som följer samhällsutveckling både gällande digitalisering och konstruktionen. Vill du ingå i vårt familjära gäng med stor kunskap och gemenskap, korta ledtider och stor flexibilitet är du varmt välkommen med din ansökan!

Ansvar och arbetsuppgifter:

Tjänsten innebär att du ansvarar för verkstan, produktion- och personalansvar. Vilket innebär planering och logistikansvar av tillverkning, personalhantering som tex ledigheter, rekrytering, medarbetarsamtal osv.

Att arbeta med produktion till bygg- och industribranschen innebär att förändringar kan ske både konstruktions- och tidsmässigt, vilket innebär att du som verkstadschef har ett helhetsperspektiv och är flexibel i planeringen. Detta kräver ordning och reda, struktur och noggrannhet i arbetet.

Till din hjälp har du beredare, samordnare, arbetsledare, VD och kunnig verkstadspersonal och du har även kundkontakter. Arbetet är ett lagarbete. Du ansvarar också för att hålla möten, informera och följa upp verksamheten.


Bakgrund och erfarenhet:

Du har lång erfarenhet av logistik och personalansvar inom produktion eller liknande. Du har god datavana, erfarenhet av produktionsplanering program IPAK eller liknande, Agda-lön och Swinx är meriterande. Det är även meriterande om du kan arbetsrätt och kollektivavtal.

Som person är du stresstålig, flexibel, trygg, noggrann och har en tydlig kommunikation. Du har god samarbetsförmåga och tycker om att ingå i ett lag.


Övrigt angående tjänsten:

Tjänsten är tillsvidare med provanställning, individuell lönesättning och tillträde enligt överenskommelsen. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna. Sista ansökningsdag 31 oktober 2020 men vi kommer att ha löpande intervjuer vilket innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan. Med andra ord sök redan idag.

Vid frågor kontakta VD, Cecilia Ek, tfn: 0730503099 E-post: cecilia.ek@fermeco.se

Skicka din ansökan till: ansokan@fermeco.seOm arbetsgivaren

Arbetsgivare

FERMECO AB

Placering

Piteå

Kontaktperson

Fermeco AB

Ansök via mejl

Vid ansökan:Ange referens Verkstadschef i din ansökan